Ürün Kodu: 71302
Ürün Barkodu: 4974052852619

Marka : Artline

Product State: A0

Artline 237 Çizim Kalemi 0.7 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.7 mm uç kalınlığı
  • Teknik çizim için uygun
  • Suya dayanıklı mürekkep
  • Modern ve şık tasarım
  • Siyah renk

Ürün Hakkında

 

 

Ürünün Özellikleri Nelerdir?

Artline çizim kalemi, teknik çizimlerde kullanılmak için özel olarak üretilmiş bir kalem çeşididir. Ürün, grafik tasarımları ve taslak çizimlerinde kullanım için en ideal kalemdir. Kart üzerine yazım ve genel yazım türleri için grafik tasarım çalışmalarında kullanılmaktadır. Bu çizim kaleminin özellikleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

  

  
MARKAArtline
ÜRÜN MODELİ237 Çizim Kalemi 0.7 mm Siyah
UÇ KALINLIĞI0.7 mm
UÇ MATERYALİReçine İnce uç
ÜRÜN RENGİSiyah
GÖVDE YAPISIYuvarlak
PAKET İÇERİĞİ1 Adet

 

Artline 237 Çizim Kalemi Dayanıklı Mıdır?

Artline teknik çizim kalemi, solmaya dayanıklı yapısı ve özel pigmentli su bazlı mürekkebi ile çevreye duyarlı bileşime sahiptir. Metal destekli ucu sayesinde düzgün çizimler yapmanızı sağlayacaktır. Bazı çizim kalemlerinin aksine sağlıksız bir ürün olamayan çizim kalemi, uzun ömürlü kullanıma sahiptir.

Teknik çizim yapan kişilerin kullandıkları diğer marka kalemler bekledikleri gibi çıkmayabilir. Bu yüzden insanlar e-ticarete güvenmekte zorlanabilirler. Fakat Avansas’ta satışta olan Artline 237 çizim kalemi, marka bilinirliği ve sağlıklı ürün olması açısından oldukça güvenilirdir. Bu kalemlerin sahip olduğu dayanıklı uç sayesinde çizimlerinizi rahatlıkla çizebilirsiniz. Ayrıca ürün, teknik çizimler için de idealdir.

 

Artline 237 Çizim Kalemi Kaliteli Midir? 

Kaliteli ve sağlam yapısı ile ürün, teknik ve grafik çizimlerinde eşsiz performans sağlamaktadır. Artline çizim kalemi modern ve şık tasarımı ile ayrı bir havaya sahiptir. Mürekkebi hızlı kuruma özelliğine sahip çizim kalemi; plastik, cam, kauçuk, lastik gibi yüzeylerde de kullanılmaktadır.

Uzun süre rengi keskin bir tonda kalan Artline çizim kalemi, kuruduğunda hafif bir şekilde kabarık etki bırakmaktadır. Avansas’tan alışveriş yapmanın avantajlarından biri de uygun fiyatlı Artline çizim kalemini toplu bir şekilde alabilme imkanınızın olmasıdır. Ayrıca markanın mürekkebi, kıyafetlerden de kolayca çıkabilme özelliğine sahiptir.

 

Artline 237 Çizim Kaleminin Kullanım Alanları Nelerdir?

Artline çizim kalemi; teknik çizim, tarama, grafik, karikatür ve illüstrasyon gibi çizim çalışmalarında kullanılmaktadır. Çizim performansı oldukça yüksek bir kalem türüdür. Artline teknik çizim kalemi suda dağılmayan özel mürekkebi sayesinde çalışmaları kolaylaştırmaktadır. Metal destekli ucu sayesinde cetvel ve şablon kullanımlarında koruyucu görevi üstlenmektedir.

Genel yazım ve imla yazımlarında oldukça sık kullanılan Artline çizim kalemi, taslak çizimleri ve grafik dizaynlarında da kullanılmaktadır. Ayrıca bu teknik çizim kalemleri eskiz çalışmalarında da oldukça mükemmel sonuçlar vermektedir.

 Artline teknik çizim kalemi, poliasetal reçine ucu ile kolay ve ince yazım imkânı sunmaktadır. Artline 237 çizim kaleminin uç kalınlığı 0.7 mm’dir. Bu kalemlerin, uç kalınlıkları 0.1, 0.2, 0.3, 0.4, 0.5, 0.6, 0.7 ve 0.8 mm olan modelleri de mevcuttur. Reçine ucu ve siyah rengi ile sanatsal alanlarda dahi kullanılmaktadır. Yazarlar, mühendisler, mimarlar ve öğrenciler bu kaliteli teknik çizim kalemini kullananlar arasındadır.

 

Artline 237 Çizim Kalemin Elde Tutuşu Rahat Mıdır? 

Tutuşu oldukça rahat olan Artline 237 çizim kalemi, uzun ömürlü ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ele rahatça oturma özelliği sayesinde ürünü rahatça yönlendirebilirsiniz. Ayrıca hızlı kuruma özelliği ile kağıdınızı kirletmeden çizimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kendini ve ürünlerini devamlı olarak geliştiren marka, tüketicilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye de özen göstermektedir.

 Ayrıca mürekkebinin bitip bitmediğini şeffaf haznesi sayesinde kontrol edebilir, kaleminizi son damlasına kadar kullanabilirsiniz. Siyah rengi ve 0.7 mm reçine ucu sayesinde çizim kalemini güvenle kullanabilirsiniz. Uzun süre güvenle kullanabileceğiniz uygun fiyatlı Artline 237 çizim kalemini Avansas’tan detaylı bir şekilde inceleyip sipariş edebilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline 237 Çizim Kalemi 0.7 mm Siyah
68,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.