Ürün Kodu: 80412
Ürün Barkodu: 8699897310075

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Daily A3 Fotokopi Kağıdı 80 gr 1 Paket (500 Sayfa)

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 pakette 500 sayfa A3
  • Çift taraflı baskıya uygun
  • Yazıcıda sıkışma yapmaz
  • Çevre dostu
  • Yüksek adetli çıktılarda düşük maliyet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ofis, iş yeri, okullar kısacası evrak ihtiyacı duyulan her alanda sıklıkla kâğıt kullanılmaktadır. Özellikle okul ve iş yerlerinde en çok kullanılan ürün, kâğıttır. Fotokopi kâğıtlarını; evrakları basabilmek, kopyalayabilmek ve çoğaltmak için kullanırız. 

Eğitim ve iş hayatında işlerin pratik ve hızlı ilerleyebilmesi için her daim kâğıtlara başvururuz. Avansas Daily A3 fotokopi kâğıdının bir paketinin içinde 500 sayfa vardır. Saf beyaz rengi, opak ve kaliteli yapısı sayesinde baskılarınız çok canlı gözükür.

İyi bir çıktı alırken veya fotokopi çekerken baskı kalitesinin yüksek olması için kullanılan kâğıdın gramajının yüksek olması gerekir. Avansas Daily A3 fotokopi kâğıdının yüksek gramajı sayesinde yazıcıda sıkışmaz ve çift taraflı baskıya uygundur. Aynı zamanda yoğun günlük kullanım için de idealdir. 

Avansas fotokopi kâğıdı, A4 kağıdının iki katı büyüklüğünde olduğu için rahatlıkla afiş ve tablo çıktıları alabilirsiniz. Basım ve fotokopi işlemlerinden sonra kağıt üzerinde mürekkep dağılmaz ve leke bırakmaz.

Avansas Daily A3 Fotokopi Kağıdı 
Kağıt pürüzsüzlüğüYüksek
Toptan alışveriş yapılabilir mi?Evet
Çevre dostu mu?Evet
Ambalaj biçimiKâğıda sarılı
Kağıt boyutu297 x 429 mm
Paket içindeki kağıt sayısı500 yaprak
Kağıt gramajı80 gram/m2

 

Avansas Daily Fotokopi Kağıdı Çevre Dostu Mudur?

Dünyamızın dengesi her geçen daha da bozulmaktadır. Tercihlerimiz, doğayı kimi zaman iyi yönde kimi zaman da kötü yönde etkilemektedir. Çevremizi korumak ve kirliliği azaltmak biz insanların elindedir. Her gün sıklıkla kullandığımız kâğıtların üretimi için çok sayıda ağaç kesimi ve su israfı meydana gelir.

Avansas Daily A3 fotokopi kağıdı çevre dostu prensibiyle sürdürülebilirliği destekler. Avansas fotokopi kağıdından yana tercihinizi kullanıp geleceğimiz için küçük bir adım atmaya başlayabilirsiniz.

Avansas Daily Fotokopi Kağıdı Nasıl Bir Yüzeye Sahiptir?

Avansas Daily fotokopi kâğıdı yüksek beyazlığı, pürüzsüz yüzeyi ve kaliteli yapısı sayesinde hem çift taraflı baskılarda başarılıdır hem de profesyonel standartta belgeler üretir. Çıktılarda mürekkep dağıtmayarak parlak ve canlı baskı almanıza yardımcı olur. Yoğun hamura sahip bir fotokopi kâğıdı seçimi sayesinde baskı renginiz mükemmel gözükür. 

Avansas fotokopi kağıdı hem metin hem de grafikler için mükemmeldir. İyi bir baskı için kağıtlarınızı kullanmadan önce ambalajından çıkarmamanız veya fotokopi makinesine koymadan önce tozunu alıp havalandırmanız tavsiye edilir.

Avansas Daily Fotokopi Kağıdı Toptan Olarak Alınabilir Mi?

Ofis ve iş yerlerinde sık fotokopi çekildiği ve kağıt kullanıldığı için işlerin sekteye uğramasını engellemek adına, her daim kağıt stoğu güncel tutulmalıdır. Fotokopi kâğıtlarının ofiste fazla miktarda bulunması gerekmektedir. Avansas Daily fotokopi kağıdını toptan alım imkanıyla avansas.com’dan temin edebilirsiniz. Düzenli alışveriş ve toptan alım sayesinde malzeme eksikliğinden kaynaklanabilecek her türlü sorunun önüne geçebilirsiniz.

Avansas Daily Fotokopi Kağıdı Yazıcıda Sıkışır Mı?

Yüksek kalitedeki Avansas Daily fotokopi kağıdı uygun kalınlıktadır. Bu nedenle yazıcıda sıkışma yapmaz ve baskı sırasında yırtılmaz. Her türlü fotokopi makinası ve fax makinasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kağıttaki düşük toz oranı sayesinde makinenizin de ömrünü uzatır. Tüm ofis ve okul ihtiyaçlarınız için güvenle kullanabilirsiniz.

Avansas Daily Fotokopi Kağıdı Fiyatları Uygun Mudur?

Fotokopi kâğıtları ofis hayatında sıklıkla kullandığımız ürünlerdir. Piyasada birçok alternatifi bulunan fotokopi kağıdı tercihinde, avansas.com sizlere hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir seçenek sunmaktadır. 

A3 fotokopi kağıtlarının en uygun ve kaliteli seçeneklerine avansas.com’dan ulaşabilirsiniz . Avansas Daily fotokopi kağıdını satın aldığınızda maliyetten tasarruf ederken kaliteden etmezsiniz. Sizlere kalite ile tasarrufun birleşimini sağlar.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Daily A3 Fotokopi Kağıdı 80 gr 1 Paket (500 Sayfa)
249,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.