Ürün Kodu: 68987
Ürün Barkodu: 8699897317425

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Dar Karton Klasör İpli A4

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 28,5 cm x 32 cm boyutlarında
  • 330 sayfa kapasite
  • 5 cm sırt genişliği
  • Metal mekanizması yoktur
  • A4 ebatlı evrak arşivine uygun

Ürün Hakkında

Avansas Dar Karton Klasör İpli A4

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Avansas
Ürün Karton Klasör İpli A4
Metal Mekanizma Metal mekanizma bulunmaz.
Klasör Genişliği Dar
Paket İçi Ürün Adedi 1 Adet
Renk Baskılı
Sırt Genişliği 5 Cm
Sayfa Kapasitesi 330 Sayfa
Evrak Uyumu A4 ve A5
Dosya İpi Var mı? EVET
Dosya Boyutları 28,5 x 32 cm

 

 Avansas olarak 2009 yılından bu yana müşterilerimize geniş ürün skalamız ve kaliteli ürünlerimizle hizmet vermekteyiz. Kendi ürünümüz olan Avansas ipli A4 dar karton klasör ile A4 ve A5 boyutundaki kağıtlarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

330 sayfa kapasitesine sahip olan karton klasör, belgelerinizin uzun süre hasar görmemiş bir şekilde saklanmasına yardımcı olur.

Özellikle arşivleme ve evrak düzenleme konularında size yardımcı olan Avansas ipli A4 dar karton klasör sayesinde belgelerinizi yıllar sonra dahi gözden geçirebilirsiniz. 28,5 cm x 32 cm boyutlarındaki karton klasör ile evraklarınızı rahatlıkla düzenleyebilirsiniz.

5 cm sırt genişliğine sahip olan ürün, raflarınızda veya dolaplarınızda çok fazla yer kaplamaz. Böylelikle yerden tasarruf edebilirsiniz. Metal mekanizması bulunmayan bu klasörde, evraklarınızı sabitlemek için klasörde bulunan ipli mekanizmayı kullanabilirsiniz.

 

Avansas İpli A4 Dar Karton Klasör Arşivlemeye Uygun mudur?

 

Avansas ipli A4 dar karton klasör, A4 ve A5 boyutlarındaki evraklarınızı arşivlemeniz için özel olarak üretilmiştir. Dar yapısına kıyasla oldukça fazla evrak depolayabilir. Raflarda ise dar sırt genişliği sayesinde çok fazla yer kaplamaz. Arşivleme işlemleri için özel olarak üretilen ürün, uzun yıllar evraklarınızın zarar görmeden korunmasını sağlar.

Yatay veya dikey şekilde arşivlere yerleştirebileceğiniz Avansas İpli A4 Dar Karton Klasör, sert kapak yapısı sayesinde evraklara gelebilecek olan zararları engeller. Avansas ipli A4 dar karton klasör ürününü sırt kısmında bulunan etiket ise arşivlemede size yardımcı olur. Böylelikle aradığınız evrakları rahatça bulabilir, tekrar inceleyebilirsiniz.

 

Avansas İpli A4 Dar Karton Klasörün Sayfa Kapasitesi Ne Kadardır?

 

Dosya genişliği olarak dar sınıfa giren Avansas ipli A4 karton klasör, ortalama 330 sayfa kapasitesine sahiptir. Arşivlerde kapladığı alana göre oldukça yüksek bir kapasitede olan ürün, yerden tasarruf etmenizi sağlar. 5 cm sırt genişliğindeki klasöre dikkatli bir şekilde yerleştirilen evraklar, dış tarafta bulunan bağcık sistemi ile sabitlenebilir. Yüzlerce sayfa evrakınız, Avansas ipli A4 dar karton klasör içerisinde güvenle saklanır.

 

Avansas İpli A4 Dar Karton Klasör İş Yerlerinde Hangi Departmanlarda Kullanılabilir?

 

Avansas İpli A4 Dar Karton Klasör ürünümüz ve benzer amaçla üretilen ürünlerimiz şirketlerin çeşitli departmanlarında kullanılabilir. Genellikle avukatlar, ticaret firmaları, muhasebe ve insan kaynakları departmanları gibi evrak işlerinin yoğun olduğu alanlarda sıkça tercih edilir. Yoğun şekilde evrak işleme ve depolama işlemleri yapılan departmanlarda kullanılabileceği gibi kişisel ofis ihtiyaçları için de tercih edilebilir. Az yer kaplaması ve pratik şekilde kullanılabilmesi avantaj sağlar.

 

Avansas İpli A4 Dar Karton Klasör Çabuk Deforme Olur mu?

 

Avansas ipli A4 dar karton klasör, sert karton yapısı sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir. Avansas olarak arşivleme işlemleri için özel olarak ürettiğimiz karton klasör, sık kullanıma ve beklemeye karşı dayanıklıdır. Baskılı dış yüzeyi yıllar geçse de erimez, deforme olmadan kullanılmaya devam eder. Dış kısmında bulunan ip, uzun zaman geçse de sağlamlığını korur ve gevşemeden evraklarınızı korur.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

 

Avansas olarak müşterilerimize TOBB Güven Damgası sayesinde güvenilir bir hizmet veriyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından verilen bu damga, elektronik ortamda güvenle alışveriş yapabilmeniz için en güvenilir kuruluşlara verilmektedir.

Alanında uzman olan kadromuzla, kırtasiye ihtiyaçlarınızdan ofis malzemelerine, gıda ürünlerinden temizliğe, teknoloji ürünlerinden mobilyara kadar tüm ihtiyaçlarınızı sizin için karşılıyoruz. Sahip olduğumuz güvenli yazılım altyapısı sayesinde tüm müşterilerimizin bilgileri, üst düzey gizlilik ile korunur. Böylelikle avansas.com güvencesiyle tüm ihtiyaçlarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Dar Karton Klasör İpli A4
57,46 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.