Ürün Kodu: 69513
Ürün Barkodu: 8680571770346

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Mobil Çift Taraflı Laminant Brifing Yazı Tahtası 90 cm x 120 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kolay kurulum (Demonte)
  • 90 cm x 120 cm ölçülerinde
  • Çift taraflı kullanım
  • Tekerlekli ayaklar
  • Metal çerçeve

Ürün Hakkında

Avansas Mobil Çift Taraflı Laminant Brifing Yazı Tahtası 90 cm x 120 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

 

Genel Bilgiler
Marka Avansas
Yüzey Laminant
Ölçü 90x120 cm
Ayaklar Tekerlek
Çerçeve Metal

Ofis ortamında veya evden çalıştığımız dönemlerde işlerimizi kolaylaştıracak nesnelere ihtiyaç duyarız. Özellikle ofis ortamında projeleri ve yapılması gereken işleri göz önünde bulundurmak, üzerinde düşünmek gerekir. Avansas mobil brifing yazı tahtası bu noktada işlerinizi kolaylaştırır ve verimliliğinizi artırır. Laminant yüzeyi sayesinde pürüzsüz bir yazı yazma deneyimi sunar. 90x120 ölçülerindeki ürün, yeterli kullanım alanı sayesinde yazılarınız yarım kalmaz. Çift taraflı kullanım avantajı sayesinde üründen maksimum verim alırsınız. Üründe bulunan sıkıştırma ve gevşetme aparatı, tahtanın ileri ve geri yönde 360 derece hareket edebilmesini sağlar. Tekerlekli ayakları sayesinde ürünü istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ürünün çerçeveleri kaliteli metalden oluşur. Ürünün kurulumu oldukça basittir. Zorlanmadan kurulum yapabilirsiniz. Yazı tahtasının tasarımı oldukça şık ve ergonomiktir. Her türlü yazı işleriniz için ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Avansas Mobil Çift Taraflı Yazı Tahtası Her Alanda Kullanılabilir mi?

Avansas yazı tahtaları kolay taşınabilir tasarımı ve kaliteli yapısı ile istediğiniz her alanda kullanabilme imkânı yaratır. Ofis toplantılarınız veya yapılacaklar listesi olarak kullanmak için oldukça uygundur. Yalnızca ofis ortamı değil, aynı zamanda ev ortamında da ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evde çalışıyorsanız notlarınızı tahtanın üzerine yazabilir, her şey gözünüzün önünde olduğu için motive bir şekilde çalışabilirsiniz. Aynı zamanda öğrenciler de bu tahtayı her türlü yazı işleri için evlerinde rahatlıkla kullanabilir.

Avansas Mobil Çift Taraflı Yazı Tahtası Uzun Ömürlü müdür ? 

Avansas yazı tahtası, kullanılan malzeme ve kaliteli tasarımı ile oldukça uzun ömürlüdür. Metal çerçeveleri ürünün darbe almasını engeller ve yazı yazılan alanı korur. Laminant yüzeyi, çizilme ve lekelenmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Ayaklarındaki tekerlekler kalitelidir ve kolay deforme olmayan malzemelerden üretilir. Darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Yazı tahtasının laminant yüzeyi asla leke tutmaz ve kalem lekelerinin oluşmasına engel olur. Silme işleminden sonra tahta üzerinde herhangi bir iz meydana gelmez. Uzun yıllar boyunca gerek ofisiniz gerekse evlerinizde Avansas yazı tahtasını güvenle kullanabilirsiniz

Avansas Mobil Çift Taraflı Yazı Tahtası Kaliteli midir? 

Avansas yazı tahtaları, üretimde kullanılan malzemeleri ve üzerinde düşünülmüş tasarımı ile oldukça kaliteli bir yazı deneyimi yaşamanızı sağlar. Geniş ve pürüzsüz yüzeyi sayesinde, gayet net görünümlü yazılar elde edersiniz. Ürünün çift taraflı kullanılıyor olması, size avantaj sağlar. Tek bir ürün ile birçok yazı işinizi bir arada halledebilirsiniz. 360 derece hareket özgürlüğü sağlayan ürün, sizi asla yarı yolda bırakmaz. Şık ve modern tasarımı sayesinde ortama uyum sağlar ve rahatsız edici bir görünüm oluşturmaz.

Avansas Mobil Çift Taraflı Yazı Tahtası Uygun Fiyatlı mıdır?

Geniş kullanım alanı sağlaması ve taşınabilir yapısı ile Avansas mobil yazı tahtaları, ofisinizin ayrılmaz parçaları arasında yer alır. Toplantılarınızın daha verimli geçmesi ve maksimum performans göstermeniz konusunda yardımınıza koşar. Uzun ömürlü ve dayanıklı tasarımı sayesinde bütçenizi sarsmadan tek bir ürün ile işlerinizi halledebilmenizi sağlar. Ev ödevleriniz veya projeleriniz ile ilgili hedef ve yönergeleri tahta üzerinde belirterek daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Önemli notlarınızı tahtanın üzerine yazabilir, sürekli gözünüzün önünde olmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede hatırlamanız gereken önemli şeyler her an gözünüzün önünde olur ve unutmazsınız.

Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda, Avansas yazı tahtası fiyat olarak oldukça hesaplı seçenekler arasında yer alıyor. Sizler de sitemizden ürünü satın alabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir. Güvenli ve hızlı bir şekilde ürün tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Mobil Çift Taraflı Laminant Brifing Yazı Tahtası 90 cm x 120 cm
3.556,74 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.