Ürün Kodu: 69224
Ürün Barkodu: 8694642001604

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası 50 cm x 70 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Montaj gerektirmez
  • 50 cm x 70 cm ölçülerinde
  • 0.2 mm laminat malzeme
  • Ayarlanabilir yükseklik
  • Metal çerçeve

Ürün Hakkında

Yıldızlar 006 Geometrik Şablonlu Cetvel

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Marka Avansas
En 50 cm
Boy 70 cm
Malzeme 0.2 mm Laminat
Yükseklik Ayarlanabilir Yükseklik
Görünüm Metal Çerçeve
Renk Beyaz
Kurulum Montaj Gerektirmez
Ürün Yazı Tahtası

 

Yazı tahtası uzun bir süredir ofis ve okullarda bir ihtiyaç haline gelmiş bulunmaktadır. Yazı tahtaları, üzerine tahtayla uyumlu olan kalemlerle yazı yazılabilen ve kolaylıkla silinebilen ürünlerdir. Yazı tahtalarının temel amacı bir şeyleri yazarak, çizerek anlatmak ve toplu alanlarda herkesin görebileceği notlar, bilgilendirmeler oluşturmaktır. Yazı tahtalarının boyutları değişkenlik gösterdiği için kullanım alanı oldukça geniştir. Bu sebepten ötürü Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtası kullanım alanı bakımından herhangi bir sınırlamaya tabii değildir.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası Nerede ve Ne Amaçla Kullanılır?

Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtasını çocukların oyun alanı için, ofislerde sunum yapmak için, mutfaklarda tarif yazmak için, iş yerlerinde önemli notlar yazmak için veya restoran önlerinde menü içeriği belirtmek için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Avansas markasının geliştirmiş olduğu 50x70 cm ölçülerinde olan yazı tahtası çocukların kullanabileceği boyutta ve özelliklerdedir. Hem kolaylıkla bir yerden başka bir yere taşınabilir hem de görülebilecek düzeyde yazı yazmaya uygundur. Konumlandırmak istediğiniz odanın her yerine uyum sağlayabilir. Beyaz görünümü ve gri çerçevesi ile yerleştirdiğiniz hemen her yerde şık bir görüntü sunacaktır. Eğer arzu ederseniz bu ürünü dekoratif olarak da ev ya da iş yerinizde kullanabilirsiniz.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası Dayanıklı mıdır?

Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtası 3 ayaklı, genel yazı tahtası ölçülerinde, oldukça şık tasarıma sahip olan tahtalardır. Bu 3 ayak sayesinde yazı tahtası kendini dengeler ve sabit, güvenli bir şekilde ayakta durmayı başarır. Dilediğinizde arka ayağı kapatarak yazı tahtasının kapladığı alanı daraltabilirsiniz. Bu ürüne sert darbelerde bulunmadığınız, düşürmediğiniz sürece kırılma, bozulma gibi problemlerle karşılaşmanız söz konusu değildir. Bu sayede ürünü oldukça uzun bir süre zarfında herhangi bir bozulma olmadan kullanabilirsiniz. Nemli bir bezle silinen, temizlemesi oldukça kolay bir üründür. Uzun yıllar ilk günkü gibi sağlamlığı ve şık görünümüyle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası Kullanışlı mıdır?

Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtasının kullanımı çok basittir. 3 ayağı dengeli bir şekilde yerleştirir, özel kalemiyle tahtaya notlar düşmeye başlayabilirsiniz. Çocukların renkli dünyasını şenlendiren bu tahta diledikleri gibi çizim yapabilecekleri, ilk harflerini yazabilecekleri bir yardımcıları olmaktadır. Eğer isterseniz, restoranların önüne koyabileceğiniz bir üründür. Ön bölgesine menüyü yazabilir, arzu ederseniz fiyat bilgisi verebilirsiniz. Evde sürekli bir şeyleri unutuyorsanız veya hatırlamanız gereken önemli şeyler varsa bu ürünü alarak üzerine istediğiniz notu yazıp, işlerinizin ertelenmesinin ya da aksamasının önüne geçebilirsiniz. Eğer sürekli arkadaşlarınızla bir araya gelip çeşitli oyunlar oynuyorsanız, yine ayaklı bir tahta ile işlerinizi oldukça kolaylaştırabilir ve birlikte geçirdiğiniz vakitlerden alacağınız keyfi arttırabilirsiniz.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası Üzerinden Yazılar Kolay Silinir mi?

Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtasına uygun kalemler ve silgiler bulunmaktadır. Bu sayede üzerine rahatlıkla yazı yazıp, rahatlıkla silebilirsiniz. Kalemlerin mürekkep izi veya kalıntısı gibi durumlarla karşılaşmanız, eğer uygun kalemi kullanıyorsanız, söz konusu olmayacaktır. Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtası fiyat/performansolarak ergonomik olduğu kadar ekonomik bir üründür de. Hemen sipariş verebilirsiniz ve eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası 50 cm x 70 cm
1.027,37 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.