Ürün Kodu: 120062
Ürün Barkodu: 8680965630492

Marka : Bubu

Product State: A7

BuBu Şönil 30 cm 25 Renk

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Hobi amaçlı kullanıma uygun
  • 25 karışık renk
  • Uygun fiyat avantajı
  • 30 cm uzunluğunda

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Uzunluk 30 cm
Sim Var
Renk 25 karışık renk
Marka Bu-bu

 

 

Anaokulu ve kreşlerin vazgeçilmezi olan Bubu şönil 30 cm, Avansas garantisiyle satışa sunulan, çocuklarınızla yapacağınız aktivitelerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür. Çocuklarda 5-13 yaş arasında gelişmekte olan; ince motor gelişimi, dokunma duyu gelişimi, el-parmak-göz koordinasyonu gelişimi ve görsel duyu gelişimine katkı sağlar. Yaratıcılık ve hayal gücünü de geliştirmesine katkı sağlar. Teller kolay bükülebildiği için, çocuklarınız kollarını yormadan dilediği gibi şekil verebilecektir. Ve bu sayede geriye size onunla keyifli dakikalar geçirmek ve gelişimini izlemek kalacaktır. Tereddüt etmeden güvenle Avansas üzerinden satın alabileceğiniz Bubu simli şönil, sadece çocukların oyun oynarken kullandıkları bir araç değil, aynı zamanda yetişkinlerin de çeşitli hobilerle ilgilenirken kullanabileceği bir malzemedir. Vazolarınızın içini süsleyeceğiniz kendi el yapımınızla hazırlayabileceğiniz çiçekleri Bubu simli şönil ile oluşturabilirsiniz. Bir yandan keyifli zaman geçirirken diğer yandan evinizin aksesuarını tamamlamış olacaksınız. Bu etkinliğinizi çocuklarınızla birlikte yaparak eğlenceye onları da dahil edebilirsiniz. Paket içerisinde 9 ayrı renkten oluşan şönillerin her bir rengiyle birbirinden güzel şekiller oluşturarak ve hayal gücünüzü de kullanarak evinizde kullanabileceğiniz çok çeşitli tasarımlar oluşturacaksınız. Sağlamlığıyla uzun yıllar varlığını koruyacak olan Bubu simli şönil kullanarak kendi ellerinizle yapmış olduğunuz bu yeni ev aksesuarlarınızı evinize gelen misafirlerinize gururla gösterebilirsiniz. Kaliteli ürünler satmaktan asla ödün vermeyen Avansas’ın avantajlarından faydalanarak, simli şönil satın alıp evinizden dışarı çıkmadan alışveriş yapmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

 

Bu-Bu Şönil 30 cm 25 Renk Hobi Maksatlı Da Kullanılabilen Bir Ürün müdür?

 

Avansas garantisiyle satın alacağınız Bubu şönil, yetişkinlerin de özel ilgi alanları olan hobilerinde kullanabilecekleri ve memnun kalabilecekleri bir üründür. Hem çocuklarla yapılan aktiviteler için hem de kendi hobileriniz için bu ürünü sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.

 

Bu-Bu Şönil 30 cm 25 Renk Simlerini Döken Bir Ürün müdür?

 

Bu-bu şönil, 30 cm uzunluğundaki bir telin etrafına sıkıca tutturulmuş simli bağlardan oluşmaktadır. Bu bağlar tamamen simden ibaret olmasından kaynaklı olarak, simlerin etrafa saçılması ya da dağılması gibi bir durum söz konusu değildir. Kaliteli ürünler satmaktan ödün vermeyen Avansas üzerinden güvenle Bubu simli şönilleri satın alabilirsiniz.

 

Bu-Bu Şönil 30 cm 25 Renk Anaokulu ve Kreşlerde Güvenle Tercih Edilebilecek Bir Ürün müdür?

 

Çocuklarda ince motor becerileri 5-13 yaş arasında gelişmektedir. Bunun örnekleri olarak el-parmak-kol-göz koordinasyonu verilebilir. Bunun yanı sıra düşünme, hayal etme ve organ koordinasyonlarını kurarak hayal ettiklerini şekillerle ifade edebilme yeteneğini onların sağlığından ödün vermeden Bubu simli şönillerde aktiviteler yaparak geliştirebilirsiniz. Bu nedenle Anaokulu ve kreşlerde öğretmenler ve eğitmenler tarafından tereddütsüzce kullanılan bir üründür.

 

Bu-Bu Şönil 30 cm 25 Renk Dayanıklı Bir Ürün müdür?

 

Bubu simli şönil sağlam demir tellerden imal edilmiştir. Bu demir insanların ona kolay şekil verebilmesi için belli bir esneklik kazandırılarak tasarlanmıştır. İstediğiniz şekli kolayca verebilecek ve uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz dayanıklı bir materyaldir. Çocuğunuz ile oyun oynarken ya da kendi hobinizle ilgilenirken telin kırılması ya da simlerinin parçalanıp etrafa dağılması gibi bir durumla karşılaşma riskiniz yoktur.

 

Bu-Bu Şönil 30 cm 25 Renk Rahat Şekil Verilebilen Bir Ürün müdür?

Bubu  şönil 30 cm paket içerisindeki şönillerin telleri esnek teller olup herkesin kolay şekilde eğip bükebileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu özelliği sayesinde çocuklar tellere şekil verirken hiçbir zorluk yaşamadan oyun oynamanın tadını çıkaracaklardır.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas uygun fiyat politikası ve  ürün çeşitliliğine kadar sizlere her anlamda avantaj sağlayan bir e-ticaret sitesidir. Ürün sayfalarında yer alan detaylı görsel ve açıklamalar, karar vermenizi daha kolay hâle getirir.

Satın aldığınız ürünlerin size ulaşıncaya kadar geçen süreçte zarar görmemesi için depolarımızda gerekli önlemler alınır. Depolarımız, uygun sıcaklık seviyelerine ve nem değerlerine sahiptir. Ürünlerin tasniflemesi de zararı önleyecek şekilde yapılır.

500 binden fazla firmanın ofis ihtiyaçlarında Avansas’ı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri de güvenli ödeme seçenekleridir. Verisign sistemi ile şifreli şekilde bankalara iletilen bilgileriniz, üçüncü kişilerin erişimine karşı her zaman korunur

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

BuBu Şönil 30 cm 25 Renk
18,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.