Ürün Kodu: 81247
Ürün Barkodu: 4549292073690

Marka : Canon

Product State: A0

Canon CRG-045 H Sarı Orijinal Toner

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2200 sayfa baskı kapasitesi
  • 24 ay garantili
  • Kusursuz performans
  • Siyah renk
  • Kaliteli baskı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Özellikler
Baskı KalitesiÇok iyi
RenkSarı
Baskı Kapasitesi2.200 Sayfa
Ev KullanımıUygun
Ofis KullanımıUygun
Uyumlu Yazıcı ModelleriCanon MF631CN Yazıcı
Canon MF632CDW Yazıcı 
Canon MF633CDW Yazıcı
Canon MF634CDW Yazıcı
Canon MF635CX Yazıcı
Canon MF636CDWT Yazıcı
Canon LBP-611CN Yazıcı
Canon LBP-613CDW Yazıcı

Canon, marka olarak, bulunduğu piyasada kalitesi ile her zaman öne çıkan bir marka olmuştur. Canon marka tonerler de bundan geri kalmamıştır. Yüksek performansı ve öne çıkan kalitesi ile Canon tonerler sayesinde oldukça net, kaliteli ve renkli baskıları kolayca alabilirsiniz. Canon sarı toner, diğer tonerlerden kalitesi, canlı renklerde baskıları verebilmesi ve daha farklı özellikleri açısından kolayca ayrılmaktadır. 

Canon CRG-045 H Sarı Toner Fiyatları Uygun mudur?

Canon, bulunduğu sektörde, ürünlerinin kalitesi ve performansı ile oldukça öne çıkan bir markadır. Canon ürünlerin mükemmel denebilecek kaliteleri, yüksek çalışma performansları ve kullanım ömürleri göz önünde bulundurulduğunda bu ürünlerin fiyatları oldukça uygun olmaktadır. Sarı toner fiyatları da bu tonerin öne çıkan özellikleri, kalitesi ve yüksek performansı düşünüldüğünde oldukça uygun olmaktadır. 2.200 sayfaya kadar baskı yapabilen bu toner, renkli tonerlerden uzun kullanım süresi sağlaması ile de ayrılmaktadır. Bu özellikleri dikkate alındığında Canon sarı toner oldukça uygun fiyatlı bir üründür ve verilen fiyata da değecektir.

Canon CRG-045 H Sarı Toner Basımları Kaliteli midir?

Canon sarı toner, 2.200 baskı kapasitesi ile uzun süre kullanılabilmenin yanı sıra yüksek performansı ile mükemmel denebilecek kalitede baskılar yapmaktadır. Yumuşak, canlı renklerde, net, kusursuz baskılar yapabilen Canon sarı toner tercih edildiğinde kullanıcısını oldukça memnun edebilecek bir tonerdir. Renkli basımlar genel olarak çıktı alması zor, sorun çıkarak basımlardır fakat Canon sarı toner, uygun diğer renklerde tonerler ve bu tonerlere uyumlu Canon yazıcılar kullanıldığında renkli çıktılardan oldukça yüksek kalitede, net, yumuşak ve canlı renklerdeki çıktılar oldukça pratik şekilde alınabilir. Canon sarı toner, bu tonere uygun Canon yazıcılar ve tercihe bağlı olarak diğer tonerler ile kullanıldığında kaliteli baskıları ile kullanıcısına aldığı çıktılarda oldukça fazla kolaylık sağlayacaktır.

Canon CRG-045 H Sarı Toner Kullanım Ömrü Uzun mudur?

Canon sarı toner, 2.200 sayfa basım kapasitesi ile renkli tonerlerle kıyaslandığında oldukça uzun ömürlüdür. Doğru yazıcı ile doğru şekilde kullanıldığında ve muhafaza edildiğinde çok uzun süre boyunca baskı verebilir. Üstelik bu kullanım süresi boyunca kalitesinden de ödün vermez ve yüksek performansta baskılar vermeye devam eder. Yüksek performansını kullanım süresi boyunca sürdürebilen Canon sarı toner, bu tonere uyumlu bir Canon yazıcı ve tercihe bağlı diğer tonerler ile birlikte oldukça canlı, parlak, kaliteli, yumuşak çıktılar verecektir.

Canon CRG-045 H Sarı Toner Okulda Kullanılır mı?

Okullarda çocukların ders materyalleri sık sık çıktı olarak alınmaktadır. Bu çıktılarda da renk bulunması öğrencilerin öğrenmesi açısından çok önemlidir. Renkli görselleri ve yazıların siyah yazılardan daha fazla ilgi çekmesi öğrenmeye katkıda bulunmaktadır. Bu sebeplerden dolayı okullarda çocuklara çok sayıda renkli çıktılar alınması gerekir. Canon sarı toner, bu tonere uygun bir yazıcı ve tonerlerle birlikte kullanıldığında çocukların kullanımına uygun renkli, canlı, net ve kaliteli basımlar yapabileceği gibi üstelik çok fazla sayıda çıktı yapılabilmesini de sağlamaktadır. İhtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun Canon sarı toneri avansas.com adresinden kolayca temin edebilir ve yüksek kalitesini kendiniz deneyimleyebilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Canon CRG-045 H Sarı Orijinal Toner
4.084,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.