Ürün Kodu: 67517
Ürün Barkodu: 8690105002010

Marka : Çaykur

Product State: A0

Çaykur EDT Tiryaki Çayı 2000 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2000 gr
  • Yumuşak içim
  • Mükemmel lezzet
  • Çaykur kalitesi
  • Toplu tüketime uygun

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Türkiye’de en çok tüketilen sıcak içeceklerden biri olan çay, eşlik ettiği her dakikaya keyif katar. Çay, sadece evlerde değil iş yerleri gibi ortak kullanım alanlarında da yoğun olarak tüketilir. Mesai saatlerinde ya da molalarda içilen çay bütün yorgunluğu alır.

Genel Bilgiler  
Marka Çaykur
Model Çaykur EDT Tiryaki Çayı 2000 gr
Üretim Yeri İyidere Rize/Türkiye
Paket Bilgileri  
Paket Gramajı 46*19*8 cm
Ambalaj Türü PET Film, Kuşe Kağıt ve Polietilen Film
Paket Ağırlığı 2000 gr
Uygun Saklama Ortamı Nem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün İçerik Bilgileri  
Çeşidi Dökme Çay
Aroma Siyah Çay
İçimi Yumuşak
Hazırlanışı Karışım, Demleme
Yaprak Çeşidi Filiz
Yaprak Formu Toz
Kalori Miktarı 1 Kalori
Kafein Miktarı 0
İçerdiği Karbonhidrat Değeri 0,20 gr
İçerdiği Şeker Miktarı 0,13 gr
Çıkan Ortalama Demlik Sayısı 8-12 Adet
Ortalama Demlenme Süresi 13-15 Dakika
İçerdiği Alerjen Madde Var mı? Hayır
Ek Özellikler Doğal bir antioksidandır.
Önerilen Hazırlanış Aşamaları Çaykur çayının geleneksel aromasını ve kokusunu bozmamak için mutlaka kireçsiz su kullanılmalı. Çaykur çayını her bardakta, rengi ve kokusuyla tam kıvamında demlemek için bir çay bardağına karşılık iki çay kaşığı Çaykur çayı konulmalı. Demlik çaydanlık üstüne yerleştirilerek ocağın ateşi kısılmalı ve 13-15 dk. demlenleye bırakılmalı. Çaykur çayının tadını almak için yarım saatte tüketilmeli ve isteğe bağlı tekrar demlenmeli.
Geçtiği Testler bikrobiyolojik analiz testleri,seliloz testleri ,TF-TL analiz testleri,kül analizi,mikro-makro element testleri,renk testler,posa testleri,koku testleri,demleme testleri, bulanıklık testleri
Belge / Sertifika / Ödüller  
Sahip Olduğu Belgeler TSE, TS EN ISO 9001,TS EN ISO 22000, İŞLETME KAYIT BELGESİ
Sahip Olduğu Sertfikalar Helal Sertifikası,Türk Malı Sertifikası,Organik Sertifikası

Gün içinde sürekli olarak çay tüketilen iş yerlerinde, yüksek dem oranı ve yumuşak içimi sebebiyle, Çaykur Tiryaki çayı tercih edilebilir. Çaykur Tiryaki çayı, Doğu Karadeniz’in en kaliteli çay yapraklarından üretilen, yoğun aromalı, lezzetli ve kaliteli bir çaydır. Toplanan yapraklar, Çaykur’un tecrübesi ve kalitesiyle, en doğru şekilde fırınlanır ve kurutulur. Bu sebeple Tiryaki çayı, toz içermez. Lezzeti ve aroması yüksektir.

Çaykur EDT Tiryaki çayı, az miktarda çay ile çok miktarda dem üretebilir.

 

 

Çaykur EDT Tiryaki Çayı 2000 gr

 

Çay; hem sıcak su hem de buzlu su ile tüyleri bir içecek türleri. Değerli koruma çevresinden kısıtlamaları çay özel aromasıyla pek çok kişinin damak zevkine hitap eden lezzetler arasında yer alır. Hazır olarak sunulan Çaykur EDT Tiryaki çay 2000 gr pratik bir şekilde hemen demlenir. Toplu kullanım için özel olarak ambalajlanan Çaykur Tiryaki ekonomik paketiyle ticari işletmeler tarafından çok fazla tercih edilir. 2000 gramlık zengin gramaj hem çay çok yedi ve tüketenler için hem de kalabalık aile, arkadaş grupları, kafe ve gereksinimler için son dereceye uygundur. Toplu kullanıma uygun olan Çaykur Tiryaki birinci sınıf çay çeşitleri içinde yer alır. Böylece lezzet ve kalitesiyle fark yaratan ürün her daim tercih edilen çay çeşitleri arasında yer almaya çalıştığınız başarır.

 

Çaykur EDT Tiryaki Çayı Kolay Hazırlanır mı?

 

Çaykur Tiryaki 2000 gramlık ambalaj kolay bir şekilde hazırlanmasıyla hayatınıza pratik katar. Tek malzeme ile kolayca hazırlayabileceğiniz ürünü damak tercihinize göre zenginleştirebilirsiniz. Kaynayan suya bir fincan için yeterli ölçüde Çaykur Tiryaki'nin dahil edilmesini demlemenizi beklemeniz yeterli olur. Kısa süre içinde içeceği keyifle tüketebilirsiniz. Ürün içinde şeker ve tatlandırıcı olması için ilave olarak havalandırma damak zevkine bağlıdır. Kendi özel aroması bulunan çay tatlandırıcı ya da şeker olmadan tüketilebilir.

 

Çaykur EDT Tirkayı Çayı 2000 Gram Nasıl Muhafaza Edilir?

 

Çaykur EDT Tiryaki dökümü çay türü. Parçacıklı, toz yapı sayesinde ürünü muhafaza edebilir. Ayrıca kolay, açılıp açılana yardımcı olan kutulu ambalaj ürünü her daim taze koleksiyonu yardımcı olur. Dilerseniz 2000 gramlık Çaykur Tiryaki çayı ağzı kapalı saklama kaplarında da depolayabilirsiniz. Hava almayın kapta ya da ambalajında serin, rutubetsiz ve güneş görmeyen kiler dolabında, sonuçtan kaynaklanan Çaykur EDT Tiryaki 2000 gramlık paketi muhafaza edebilirsiniz. Ölçü için kullanılan saçakların kuru olmasına özen göstermeniz tavsiye edilir. Islak kaşık kullanımı çayının alınmasına neden olur. Bu tip hususlara dikkat edilirse, ürün ambalajı üzerinde yer alan son tüketim çıktısı kadar kullanılabilir.

 

Çaykur EDT Tiryaki Çayı İçeriğinde Neler Bulunur mu?

 

Çaykur EDT Tiryaki çay içinde sadece çeşitli mirasından elde edilen özler bulunur. İçeriğinde şeker ve katkı maddesi olmayan Çaykur Tiryaki çayı günün her saatini tüketebilirsiniz. Damak tercihine göre çay ilave olarak şeker, tatlandırıcı ya da bal eklenebilir. Laktoz ve tatlandırıcı içerik son derece sağlıklı yapılara sahiptir. Limon dilimi ile Çaykur Tiryaki çayı sunabilir, özel aromanın limon ile uyumlu lezzetiyle misafirlerinizin damaklarını fethedebilirsiniz. Servis ve sunum yaparken Çaykur Tiryaki çayının yanında damak zevkinize uygun olarak ilave başka lezzetler konulabilir. Ürün içeriğinde alkol bulunmaz.

 

Çaykur EDT Tiryaki Çayı'nın Kalori Oranı Yüksek mi?

 

Severek tüketilen ve neredeyse günün her anı içilebilen lezzetlerinden biri olan Çaykur EDT Tiryaki çayın kalori oranı günlük tüketim miktarına göre değişiklik gösterir. Standart ölçülere sahip bir fincanda ya da bardakta çapı Çaykur Tiryaki kalori oranı 0,02 kaloridir. 2 gramlık bir fincan çayda 0 karbonhidrat, yağ ve protein bulunur. 5 gramlık çay yaklaşık 0,05 kaloriye sahiptir. İki ya da üç bardağa denk gelen 10 gramlık sığ Çaykur Tiryaki çayının kalori değeri ise 0.1'dir. Bir içeriği yani 40 gram çapı Çaykur Tiryaki çayının kalori miktarı 0.4'dir. Şekersiz olarak günde birkaç bardak içilmesi ideal olmakla birlikte şekerli tükettiğinizde kalori değeri artar.

 

Çaykur EDT Tiryaki Çayı Ekonomik mi?

 

Çaykur EDT Tiryaki çay 2000 gramlık özel ambalajı ile son derece ekonomiktir. Tek bir alana sahip olmayan 2000 gramlık ambalaj, yapılan fincan adetine göre kolaylıkla taşınabilir. Ayrıca özel kutulu ambalaj sayesinde ürünün tazeliğini son tüketim çıktısına kadar korur. Muhafaza hükümlerine dikkat edildiği ve ambalajında saklandığı süre boyunca Çaykur EDT Tiryaki her daim taze kalır. Toplu tüketime uygun olan 2000 gram uzun süre tüketilebilir ve bütçeyi korur. Hem soğuk kış mevsimlerinde hem de sıcak yaz aylarında tercih edilen Çaykur Tiryaki sevilen içecekler arasında yer alır. Çaykur EDT Tiryaki Çay 2000 gr'lık ekonomik paketi hemen satın alınabilir, Yumuşak içim ile damakları fetheden eşsiz lezzeti tüketmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlı çay seçenekleri için Avansas'a göz atabilirsiniz.

 

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Çaykur EDT Tiryaki Çayı 2000 gr
Birim Fiyat = 155,77 TL
311,53 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.