Ürün Kodu: 69683
Ürün Barkodu: 8690719103783

Marka : Doğuş

Product State: A0

Doğuş Rezene Çay 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay##Rezene çayı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Adet20 paket
Hazırlanma SüresiMin. 3-4 dakika 
TürüBitki Çayı
Miktar20 x 2 g = 40g
MateryalPoşet
RenkYeşil
TürüDemleme
Kaynama Derecesi100 °C
Gıda-Mutfak KullanımıUygun

Çay, günlük yaşantımızda çoğunlukla tükettiğimiz bir içecektir. Sabah kahvaltılarında, öğlen yemeklerin yanına, akşam yemekten sonra atıştırmalıklarla hep elimizin altında olmasını istediğimiz ve artık bazı ailelerde kültürleşmiş bir içecektir. Büyük demliklerle uğraşmamak için poşet çay tercih edebilirsiniz. Demlikle bulunduğunuzun ortamın kaç kişi olduğuna dair çayı hazırlarken kafa hesabı yapmak yerine, kişi sayısına göre poşet çıkartıp çayınızı demleyebilirsiniz. Sallama poşet çay olma özelliğinden dolayı içebileceğiniz bardak sayısına göre çayınızı hazırlayabilirsiniz. Böylelikle tüketeceğiniz kadarını pişirmeniz ziyan etmemenizi sağlayacaktır. İşte bunun için Doğuş rezene çay hem size pratiklik sunuyor hem de klasik çaydan farklı tat deneyimi sunuyor. İçerisinde yirmi adet demleyebileceğiniz poşet bulunmaktadır. Sıcak bir suyla demlenmeye bırakılması gerekmektedir. 

Doğuş Rezene Bitki Çayını Kimler Tüketebilir?

Doğuş rezene çay, özellikle birçok rahatsızlığa iyi gelen hafif bir çay türüdür. Buna rağmen bazen bazı çay ve bitki türleri belirli kişiler tarafından tüketilememektedir. Rezene çayını ise herkes tüketebilir. 

Hafif olması nedeniyle bebeklere bile verebilen rezene çayı, bebeklerin gaz sancılarını azaltmaktadır.  Yetişkinlerde kas ağrılarına ve spazmlara iyi gelmektedir. Yaşlılar için tansiyonu düzenlemede fayda sağlayan rezene çayı soğuk kış günlerinde de boğaz ağrılarını hafifletmektedir. Hamilelerde ise hormonlar sebebiyle girilen stres, kaygı ya da rahatlama hissi ihtiyacıyla tüketilmesi uygundur. Bazı riskli durumlar bulunuyorsa hamile kişinin, rezene bitki çayını tüketmeden önce doktora danışması doğru olacaktır.

Doğuş Rezene Bitki Çayı Nasıl Tüketilir?

Ocakta veya su ısıtıcınızda ısıttığınız suyu kendi halinde 30 saniye dinlendirin. Bir bardağa sıcak suyu doldurun. Kutusundan çıkarttığınız poşet Doğuş rezene çay ipini çözerek bardağınıza bırakın. 3-4 dakika sonra rengini bıraktığında hafifçe sallayın ve poşetini sudan çıkartın. 

Doğuş Rezene Bitki Çayı Lezzetli midir?

Doğuş rezene çay, maydanoz temelli bir bitki türüdür. Bitkisinin yaprakları aromatik bir tada ve güzel bir kokuya sahiptir. Tadını aldığı bitki yaprakları sayesinde çaydaki aromatik tadı, çayınızın lezzetli olmasını sağlayacaktır. Dilerseniz sıcak halde tüketip soğuk havalarda içinizin ısınmasına, dilerseniz de yazın sıcak havalarda soğuk tüketebilirsiniz. 

Soğuk tüketmek için, poşetiyle çayı demledikten sonra demlediğiniz bardaktaki çayın soğumasını bekleyin. Sıcak bir şekilde bardağı buzdolabına koyarsanız çatlama ihtimaline karşın bekliyoruz. Bardaktaki suyu bir sürahiye boşaltın. Dilerseniz, sürahinin dolması için birden fazla demleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sonrasında ağzı kapalı bir şekilde buzdolabına kaldırın. Bir gün dolapta soğumaya bırakın. Soğuk bir şekilde tüketmekte tadını almanızı sağlayacaktır. 

Doğuş Rezene Bitki Çayı Nasıl Muhafaza Edilir?

Doğuş Rezene Çay poşet halinde kutusunda bulunmaktadır. Poşetin içindeki rezene bitkileri, poşet sayesinde bir arada durmaktadır. Hem dış kutusunun karton ve ağzını kapaklı olması sebebiyle rahatlıkla evinizde mutfağınızda ona ayırdığınız ufak bir alanda muhafaza edebileceksiniz. Eğer dilerseniz içindeki poşetleri evinizde bulunan bir kavanozda veya kutuda tutabilirsiniz. Poşetleri hijyen açısından, kutusundan çıkartıp tek tek ayrı ayrı dışarıda muhafaza etmemelisiniz. 

Siz de avansas.com’dan uygun fiyata, hatta dilerseniz toplu şekilde sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş gününde siparişinizi adresinize getirtebilirsiniz. Pratik ve hızlı hazırlanma süresi sayesinde sizde dilediğiniz gibi sıcak çayınızı yudumlayabilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğuş Rezene Çay 20'li
37,95 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.