Ürün Kodu: 79378
Ürün Barkodu: 8715946434957

Marka : Epson

Product State: A0

Epson PJIC3 Kartuş Açık Kırmızı (Light Magenta) 31,5 ml C13S020449

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi
  • 31,5 ml kapasite
  • Yüksek kalitede çıktılar
  • Açık kırmızı renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Model Epson PJIC3 / C13S020449
Renk Açık Kırmızı (Light Magenta)
Baskı Kapasitesi 31,5 ml
Uzun Süreli Kullanım Uygun
Akıtma\Donma\Tıkanma Yapmaz
Fotoğraf Baskısı Uygun
Satış Sitesi Güvenilir 
Ofis Kullanımı Uygun 

Kolay, rahat bir kullanımı sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen Epson kartuşları kalitesi ve uzun ömürlülüğü ile adından sıkça bahsettirir. Renkli kartuş deneyimi de sunan ve bu konuda da oldukça başarılı sonuçlar elde eden Epson PJIC3 kartuş açık kırmızı\light magenta rengi ile de alınan çıktılarda güzel ve orijinal bir görüntü yakalamayı başarmaktadır. Epson kartuşları rahat ve kolay kullanımı ve özellikle de uyumluluk sorunu yaşanmamasından dolayı da oldukça beğenilmektedir. 31,5 ml baskı kapasitesi ile çıktılarınız yarım kalmadan sorunsuz bir şekilde hallolur. Kullanıcıya zahmetsiz ve kolay bir kullanım sağlamaktadır. Ürün uzun veya kısa süreli kullanımlarda akıtma ve tıkanma sorununa sebebiyet vermemektedir. Ofis ve homeoffice kullanımlarında uygundur. 

Epson PJIC3 Kartuş (C13S050449) Açık Kırmızı\Light Magenta Uzun Süre Dayanıklı mıdır?

Kullanım ve muhafaza koşullarına göre muadillerine oranla daha uzun süre dayanıklılık ve kullanım kolaylığı göstermektedir. Özenle muhafaza edildiği takdirde uzun süre kullanılmasa bile sonrasında tekrar kullanılmaktadır. Ev koşullarında saklanabilmektedir. Yapısında toz ve kir tutmamaktadır, temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Kullanımı son derece basit olup uyumsuzluk sorunu kullanıcılar tarafından yaşanmamıştır. 

Epson PJIC3 Kartuş (C13S050449) Açık Kırmızı\Light Magenta Fotoğraf ve Resim Yazdırmak için Uygun mudur?

Epson PJIC3 kartuş, özel olarak yapılandırılmış mürekkepleri sayesinde kâğıda istenilen görüntüyü ve rengi kolaylıkla verir. Ayrıca renk yansımalarında da istenilen sonuç oldukça başarılıdır. Grafik ve illüstrasyon çalışmalarınız, özel günlerde kartpostallar hazırlayıp dostlarınıza hediye edebilir veya panonuzu estetik bir şekilde dizayn edebilirsiniz. Epson özel üretim renkli kartuşlarıyla, daha canlı ve keskin bir görünümle çıktılar alabilirsiniz. Açık kırmızı\light magenta rengiyle de özellikle fotoğraf makinasıyla düşük ISO ayarında çekilmiş fotoğraflardaki yansımaları daha kolay ve daha canlı olarak kâğıda yansıtılacaktır. Proje çıktılarında, farklı kâğıt türlerinde de alınmış olan çıktılarda da oldukça başarılıdır. Alınan baskı sonuçları gayet başarılı olup ürünün sık kullanımında ısınma ve akıtma problemleri yaşanmamaktadır.

Epson PJIC3 Kartuş (C13S050449) Fiyat Performans Açısından Uygun mudur?

Sık sık kartuş değiştirmeden uzun süre ve sorunsuz kullanma vaadi sunar. Fiyat performans açısından oldukça beğenilmektedir. Kartuşlarının kullanım ömrü uzun ve sorunsuzdur. Kullanıcıya herhangi bir kullanım zorluğu çıkarmaması nedeniyle de homeoffice çalışma şeklinde de sıkça tercih edilmektedir. Az mürekkep kullanarak yüksek kaliteli çıktılar, baskılar alarak hem kartuşların uzun süre kullanımını hem de kullanıcı beklentilerini olumlu yönde oldukça iyi bir şekilde karşılamaktadır. 

Ürün Orijinal midir?

Ürün orijinal seri numaralı olup özellikle uyumluluk sorunu gibi herhangi bir problem yaşanmayacaktır. Akıtma, donma cihazda ısınma gibi sorunlarla da karşılaşılmamıştır. 

avansas.com müşteri memnuniyetine oldukça önem vermektedir, daha önce herhangi bir güven sorunu yaşanmamıştır. Siz de avansas.com üzerinden hiçbir zorluk yaşamadan kartuşunuzu sipariş edebilirsiniz. Her bütçeye uygun kartuşları ile işlerinizi aksamadan zahmetsiz bir şekilde halledebilirsiniz. Uzun süreli kullanımı, akıtma ve tıkanma sorunlarına rastlanmamasından, renkli çıktılardaki canlı ve parlak görünümden dolayı kullanıcıları memnun eden Epson PJC3 kartuş fiyatı hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için sizi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

avansas.com üzerinden verdiğiniz siparişlerde herhangi bir sorun yaşamadan siparişiniz elinize ulaştırılacaktır. Ürünleriniz özenle kargolanıp teslimat adresinize hızlı bir şekilde ulaştırılır. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Epson PJIC3 Kartuş Açık Kırmızı (Light Magenta) 31,5 ml C13S020449
1.866,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.