Ürün Kodu: 79379
Ürün Barkodu: 8715946716213

Marka : Epson

Product State: A0

Epson PJIC4 Kartuş Kırmızı (Magenta) 31,5 ml C13S020450

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi
  • 31,5 ml kapasite
  • Yüksek kalitede çıktılar
  • Kırmızı renk

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Model Epson PJIC4 / C13S020450
RenkKırmızı (Magenta)
Baskı Kapasitesi31,5 ml
Uzun Süreli Kullanım Uygun
Akıtma \ Donma \ TıkanmaYapmaz 
Fotoğraf Baskısı Uygun
Ofis KullanımıUygun 
Satış SitesiGüvenilir

 

Epson marka renkli kartuşlar, model ve kullanım kolaylığı, renk geçişleri, görüntüyü net ve keskin olarak vermesinden dolayı kullanıcılar tarafından tam not almayı başarmıştır. Kartuşlarda sık kullanımda ısınma problemleri yaşanmazken, akıtma donma ve tıkanma da görülmez, bu da kullanıcılar için bir diğer artı puandır. Herhangi bir uyumluluk sorunu yaşamadan kartuşları Epson yazıcısına kolayca yerleştirilebilir ve uzun ömürlü bir kullanım sağlanır. Ana renklerden biri olan kırmızı / megenta rengi kartuşuyla da renkli çıktılarda verimlilik, renk ve tonlamaya dikkat etmektedir. Bu sayede kullanıcılarına renkli çıktılarda daha güzel ve canlı tonlarda çıktı alma imkânı sunar. Çıktılarda renk değişimi yaşanmamaktadır. Renk ve tonlamalar kâğıda olduğu gibi yansır. 

 

Epson PJIC4 Kartuş (C13S020450) Kırmızı \ Megenta Uzun Süre Dayanıklı mıdır?

 

Kullanmadığınız Epson marka kartuşları saklamada ve muhafaza etmede herhangi bir sakınca yoktur. Kullanım kolaylığı ve bir kartuştan alabileceğiniz maksimum çıktı sayfasını vaad etmektedir. Akıtma ve tıkanma sorunları yaşamamaktadır. Sık kullanımlarda ısınma sorunuyla karşılaşılmamakta ve kartuşta tıkanmalar meydana gelmemektedir. Her ofis tipine ve her çalışma koşuluna son derece uygundur.  

 

Epson PJIC4 Kartuş (C13S020450) Kırmızı \ Megenta Fotoğraf ve Resim Yazdırmak için Uygun mudur?

 

Kullanıcılarına daha iyi sonuçlar vermesi adına hazırlanmış olan özel mürekkepleri sayesinde zorlanmadan renk geçişlerini yapabilmektedir. Bu sayede yapılacak olan fotoğraf, resim baskısı, kartpostal, çizim ve projelerde de oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Renkler ve geçişler kâğıda olduğu gibi yansır. Her kâğıt türüne uygun şekilde basım yapılmaktadır. Çıktılarda tozlanma ve sararmaya rastlanmaz. Kâğıt üzerinde de boyalarda herhangi bir akma meydana gelmemektedir. Ana renklerden biri olan kırmızı \ megenta rengi ile de oldukça beğenilmiş ve renklerin, canlı ve keskin bir şekilde aslına uygun olarak çıkmasını sağlamaktadır. 

 

Epson PJIC4 Kartuş (C13S020450) Kırmızı \ Megenta Fiyat Performans Açısından Uygun mudur?

 

Benzerlerine göre az kartuşla maksimum sayıda çıktı almayı hedefleyen Epson kartuşlarının kullanım ömrü oldukça uzundur. Fiyat performans açısından her bütçeye hitap etmektedir. Kullanım kolaylığı açısından da kullanıcıları memnun etmeyi başarır. Renkleri canlı ve keskin bir biçimde olduğu gibi yansıtır. Çıktı veya baskılarda renk kaymaları yaşanmaz. 31,5 ml baskı kapasitesi ile çıktılarda maksimum kapasite sergilemektedir. Kullanışlılığı ve kapasitesi, canlı ve net, keskin baskı görüntüsü, renk skalasının fazla olması, özel üretilmiş mürekkepleri ile temiz kullanımı ve uzun ömürlü iş gücü sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir. Uzun süreli kullanımlarda tıkanma, akıtma ve donma gibi problemlerle karşılaşılmamıştır. Kullanmadığınız kartuşları özenle muhafaza edip saklayabilirsiniz. Ürün, fiyat performans açısından maksimum performans göstermeyi hedeflemektedir. 

 

Ürün Orijinal midir?

 

Orijinal Epson markasına ait olan Epson kartuşlarında kullanıcılar herhangi bir uyumluluk sorununa rastlamadan yazıcıya entegre edilebilir. Seri numaralarından orijinal olup olmadığı kontrol edilebilmektedir. 

avansas.com üzerinden vermiş olduğuz siparişlerde herhangi bir sorunla karşılaşmanız çok düşüktür. avansas.com üzerinden güvenle sipariş edeceğiniz Epson kartuşları elinize hızlı bir şekilde ulaşacaktır. avansas.com için müşteri memnuniyeti de oldukça önemlidir.

Siz de avansas.com üzerinden kartuşunuzu sipariş edebilirsiniz. Uzun süreli kullanımı, kalitesi ve renklerdeki canlılığı sayesinde beğenileri üstüne çeken Epson PJC4 kartuş fiyatını öğrenmek için sizi sayfamıza bekliyoruz. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde verdiğiniz adrese teslim edilir.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Epson PJIC4 Kartuş Kırmızı (Magenta) 31,5 ml C13S020450
1.866,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.