Ürün Kodu: 56328
Ürün Barkodu: 886111748921

Marka : HP

Product State: A0

HP 951XL Mavi (Cyan) Kartuş CN046AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • 1500 sayfa baskı kapasitesi
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkMavi
Model No951XL CN046AE
Garanti2 yıl HP Türkiye garantisi
Baskı Kapasitesi1500 sayfalık baskı kapasitesi
Ofis KullanımıOfis kullanımına uygun

İster evinizde çocuğunuzun ödevleri ya da kişisel işleriniz için ister ofisinizde profesyonel kullanım için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz, oldukça dayanıklı 1500 sayfalık baskı kapasiteli HP kartuş muntazam baskı kalitesi ile gönlünüzü fethetmeyi başarıyor. HP güvencesiyle, ürün yüksek kalite rengi ile istediğiniz yerde istediğiniz çıktıyı, belgeyi almanıza olanak tanır. Net ve canlı renkleriyle göz dolduran bu kartuş mavi rengiyle oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir ve gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Üstün kalitesi ile kullanıcılarına yazıcılarından maksimum verimi almalarını sağlayarak tam bir performans sunar. Yüksek kalite çıktılar ve oldukça net canlı rengiyle HP kartuş kullanıcılarından tam not almayı başararak kullanıcılarının kısa sürede vazgeçilmezleri arasındaki yerini alır. avansas.com güvencesiyle sizlere ulaşan ürün de herhangi olası bir akıtma yaşamadan herhangi bir tıkanma ya da tutukluk yaşamadan ürününüzü üstün kalite ile uzun süre gönül rahatlığı ve güven ile kullanırsınız. avansas.com güvencesiyle ürün %100 orijinaldir ve kullanıcılarına iki sene HP Türkiye garantisi sağlayarak büyük bir kullanım avantajı sunar. Bu model çok tercih edilen kartuş modelleri arasında yerini alır ve bu anlamda popüler bir üründür. Kullanıcılarına sunduğu canlı, kaliteli rengiyle kullanıcılarını kendisine bağlar ve kalitesiyle göz doldurur. Büyük oranda (%70) geri dönüştürülmüş içerikten üretilen bu kartuş oldukça çevreci ve doğa dostu yapısıyla da büyük beğeni toplar. Sizler de HP kartuş tercih ederek doğayı koruyabilir ve doğa dostu bu ürüne şans vererek çevrenizi ve doğayı koruyabilirsiniz.

HP 951XL Mavi (Cyan) Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

HP kalitesi ve güvencesiyle ürün son derece kaliteli ve dayanıklıdır. Sahip olduğu iki senelik HP Türkiye garantisi ile kullanıcılarına güven verir ve ideal bir ürün özelliği gösterir. 1500 sayfalık baskı kapasitesi ile oldukça uygun fiyatlı ve ekonomiktir. Kullanıcılarına tasarruf yapma olanağı sunar. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla muadillerine fark atarak oldukça uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Çıktılarınızı net, canlı ve keskin renkli almanızı sağlayarak maksimum kalite sunar. Uzun süre dayanan ekonomik fiyatıyla göz doldurur ve bütçe dostudur. Ev, ofis ya da okulda uyumlu yazıcılarınız için ideal özellikte ürün özelliği gösterir. Ergonomik yapısıyla kullanımı son derece pratik ve kolaydır. Zamandan tasarruf etmenize olanak tanıyarak beğeninizi kazanır. HP güvencesiyle herhangi bir tıkanma, sıkışma yaşamadan ürünü büyük bir konfor ve kolaylıkla kullanırsınız. avansas.com güvencesiyle sizlere ulaşan bu orijinal ürün işlerinizi kolaylaştırarak performansıyla göz doldurur.

HP 951XL Mavi (Cyan) Kartuş Hangi Model Yazıcılar ile Uyumludur?

HP ve avansas.com güvencesiyle bu kartuşlar HP Officejet Pro 8100, HP Officejet Pro 8600, HP Officejet Pro 8600 Plus model yazıcılar ile uyumludur ve gönül rahatlığıyla tercih edilebilir; size sunduğu canlı, kaliteli rengin tadını çıkarabilir, ultra kaliteli çıktılarınızla yazıcınızdan maksimum verimi alabilirsiniz. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, kaliteli ve dayanıklı yapısıyla kullanıcılarına güven veren, ekonomik 1500 baskı kapasitesiyle kullanıcılarına muadillerine kıyasla oldukça uzun ömürlü bir kullanım ve büyük bir tasarruf olanağı sunan, oldukça pratik ve kolay yerleştirebilir bu kartuşa oldukça uygun ve avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 951XL Mavi (Cyan) Kartuş CN046AE
1.736,29 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.