Ürün Kodu: 56330
Ürün Barkodu: 886111748945

Marka : HP

Product State: A0

HP 951XL Sarı (Yellow) Kartuş CN048AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 1500 sayfa baskı kapasiteli
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSarı
Model No951XL CN048AE
Garanti2 yıl HP Türkiye garantisi
Baskı Kapasitesi1500 sayfalık baskı kapasitesi
Ofis KullanımıOfis kullanımına uygun

Son derece kaliteli ve dayanıklı yapısıyla kullanıcılarına oldukça uzun ömürlü bir kullanım vadeden HP sarı kartuş canlı sarı rengi ile oldukça sık tercih edilen ürünler arasında yerini almaktadır. Evinizde, ofisinizde ya da okul için gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek olan bu kartuş canlı keskin rengiyle kullanıcılarından büyük beğeni toplar. Oldukça net ve kaliteli çıktılar ve grafikler alınmasına olanak tanıyan bu kartuş dayanıklı ve kaliteli yapısının yanında 1500 sayfalık baskı kapasitesi adedi ile de göz doldurur ve ideal özellikte ürün özelliği göstererek kullanıcılarından tam not almayı başarır. Muadillerine kıyasla oldukça ekonomik ve uzun ömürlü yapısıyla kullanıcılarına büyük bir tasarruf olanağı sunarak beğeni kazanır. 

Fiyat/kalite performansıyla kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini alır. HP kalitesiyle herhangi bir akma, tıkanma, sıkışma sorunu yaşamadan ürününüzü uzun süre gönül rahatlığı ve güven içinde kullanabilir size sunduğu eksiksiz performansın tadını çıkarabilirsiniz.  Muntazam çıktılar almanızı sağlayarak beğeninizi kazanan bu yazıcılar büyük oranda geri (%70) dönüştürülmüş içerikten üretilmiş olup son derece doğa dostu ve çevreci bir ürün özelliği gösterir. Sizler de HP sarı kartuşu tercih ederek, bu doğa dostu tercihinizle çevrenizi koruyabilir ve yarınlara güvenle bakabilirsiniz.

HP 951XL Sarı (Yellow) Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

HP güvencesiyle kendini ispatlamış son derece kaliteli ve dayanıklı yapısıyla ürün ideal özelliklerdedir. Pratik ve uyumlu yapısıyla oldukça kolay ve hızlı kullanılır. Kullanıcılarına büyük bir zaman tasarrufu sunar. HP güvencesi ve kalitesi ile kullanıcıları ürünü olası herhangi bir tıkanıklık, sıkışma ya da akma olmadan büyük bir konforla kullanılır. Ürün sağladığı özelliklerle kullanıcılarından tam not almayı başarır ve kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasındaki yerini alır. Oldukça canlı ve kaliteli sarı rengiyle göz doldurur. Keskin ve parlak tonu büyük beğeni alır ve sık tercih edilen kartuşlar arasında yerini alır. 

Son derece kaliteli ve keskin çıktılar almanıza olanak tanıyan bu ultra kaliteli kartuş sarı spesifik rengiyle de oldukça popüler ve tercih edilen kartuşlardandır. Evinizde, ofisinizde ya da okulda her türlü çıktınız için gönül rahatlığı ile kullanabilir size sunduğu muhteşem kalitedeki canlı ve keskin rengin tadını çıkarabilirsiniz. Pratik bir şekilde kullanılarak yazıcınızdan maksimum verimi almanıza olanak tanır. Ve fiyat/performans oranıyla muadillerine fark atarak oldukça ekonomik ve kaliteli bir ürün özelliği gösterir; 1500 sayfalık kapasitesi ile bütçe dostudur ve kullanıcılarına büyük bir avantaj sağlar.

HP 951XL Sarı (Yellow) Kartuş Hangi Model Yazıcılar ile Uyumludur?

HP sarı kartuş HP Officejet Pro 251DW Yazıcı (CV136A), HP Officejet Pro 276DW Çok İşlevli Yazıcı (CR770A) seçenekleri ile uyumludur. Bunun yanı sıra HP Officejet Pro 8100 ePrinter (CM752A), HP Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One Yazıcı (CM750A) modellri ile birlikte de kullanılabilir. Marka bünyesinde yer alan HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One Yazıcı (CM749A), HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One Yazıcı (A7F64A), HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One Yazıcı (A7F65A) yazıcı modelleri ile uyumludur ve gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. 

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, kaliteli ve dayanıklı yapısıyla göz dolduran, ekonomikliği ve pratikliğiyle oldukça tercih edilen HP sarı kartuşa en uygun ve avantajlı fiyatlar ile sahip olabilir, hızlı teslimat bölgemizdeyseniz bir iş günü içerisinde ürününüze Avansas güvencesi ve farkı ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 951XL Sarı (Yellow) Kartuş CN048AE
1.736,29 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.