Ürün Kodu: 78812
Ürün Barkodu: 8802966060508

Marka : Kraf

Product State: A7

Kraf 2312 Zımba Teli No: 23/12 1000'li Kutu

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • No:23/12 zımba teli
  • 1000'li kutu
  • 100 sayfaya kadar zımbalama kapasitesi
  • Arşiv tipi zımba makinaları ile uyumludur
  • Yüksek kalite

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Boy-
En
Yükseklik-
NoNo:23/12 zımba teli
MateryalSağlam metal 
KaliteYüksek kalite
Adet1000'li paket
UyumNo:23/12 zımba makineleriyle uyumlu
Ofis KullanımıUygun
GörünümDayanıklı ve sert

Kraf 2312 zımba teli no:23/12 1000’li kutu, not kağıtlarınızı, evraklarınızı, raporlarınızı, toplantı notlarınızı ve daha nicesini bir arada tutmak için zımbalamak istediğinizde imdadınıza koşar. Sağlam yapısı sayesinde zımba makinesinde olası sıkışmaları önler, size ise kusursuzca zımbalanmış dosyalarınızın keyfini çıkarmak kalır. Evde ve ister iş yerinde ister ödevlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilir, meraklılarına da bu ürünü tereddüt etmeden önerebilirsiniz. Zımba makinelerinin biricik dostu olan bu ürün, sizlere konforu tam anlamıyla yaşatır.

Kraf 2312 Zımba Teli No:23/12 1000’li Kutu Kaliteli Ve Dayanıklı mıdır?

Oldukça kaliteli metal materyal kullanımı ile birlikte tasarlanmış ürün, kullanılan materyalin yapısı gereği oldukça dayanıklıdır. Uzun süreli kullanıma uygundur. Özellikle evrak yükü fazla olan ofislerin vazgeçilmezidir. Kısa sürede birçok evrakı zımbalama şansına erişirsiniz. Uygulanan yüksek güçlere karşı bükülmeye direnen sağlam yapısı, sizin sadık yoldaşınızdır. Güvenle kullanabilirsiniz. Bu tarz ürünlerde oldukça alışılageldik bir sorun olan zımba sıkışmaları ve en alttaki sayfaya zımba telinin erişememesi gibi problemlere veda etmek için harika bir üründür. Bu tarz gereksiz durumları ortadan kaldırır ve sizin zamandan tasarruf etmenize olanak tanır. Böylece arta kalan zamanınızda farklı işlerinizi halledebilir, yaşamın hızına ayak uydurabilirsiniz. Tamamen sağlam metalleriyle birlikte size kusursuz bir deneyim sunar.

Kraf 2312 Zımba Teli No:23/12 1000’li Kutu Kapasitesi Yeterli midir?

Kraf 2312 zımba teli no:23/12 1000’li kutu, tasarlanış ve planlanış biçimiyle maksimum sayfayı minimum sürede zımbalama prensibine dayanmaktadır. Bu nedenle 1000 adet zımba telinden oluşan kutu, uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Tek bir zımba teliyle bile aynı anda tam 100 sayfayı sorunsuz bir şekilde zımbayla tutturmaya yarayan sistemi sayesinde hem zamandan tasarruf sağlar hem de kullanıcının daha az yorulmasını hedef alır. 1000 adet ile hesaplandığında bir kutu Kraf 2312 zımba teli no:23/12, yaklaşık 100 sayfayı birlikte zımbalayabilmenize imkan tanır. Böylece, uzun süre yeni bir zımba teline ihtiyaç duymaz, sürekli kaliteli bir zımba teli aramak ve satın almanın yarattığı zaman kaybından kurtulmuş olursunuz.

Kraf 2312 Zımba Teli No:23/12 1000’li Kutu Sağlıklı mıdır?

Zımba tellerinin yanlışlıkla ele batması veya zımba telinin kalitesizliğinden ötürü iyi zımbalamayıp elinize değmesi sorunundan tamamen kurtulabileceğiniz bu ürünle, elinize batsa dahi kişiye zarar vermeyecek şekilde ayarlanan uçları sayesinde hasar almazsınız. Ağır metaller içermediği için de sağlığınıza hiçbir olumsuz etkisi bulunmaz. İçerdiği hafif metallerle size en iyi deneyimi sunmayı amaçlar.Kraf 2312 zımba teli no:23/12 1000’li özellikleri birçok teste tabi tutulmuştur. Bu nedenle, gayet rahatça işlerinizi halledebilir, ofis hayatında mutlulukla tanışabilirsiniz. Ev yaşamına da oldukça uygun olan taşınabilirliği sayesinde ödevlerinizi, sunumlarınızı, evraklarınızı kolayca zımbalayabilirsiniz.

Kraf 2312 zımba teli no:23/12 1000’li Hijyenik midir?

Hammaddesi olan metaller hiçbir şekilde kişide alerjik reaksiyona yol açmaz ve üzerinde bakteri bulundurmaz. Küflenmez ve üzerinde bakteri barındırmaz. Bu nedenle çok hijyeniktir.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofis, okul ve ev hayatınızın vazgeçilmez parçası olacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. El yormayan ergonomik yapısı ve uzun yıllar kullanımıyla Kraf 2312 zımba teli no:23/12 1000’li fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kraf 2312 Zımba Teli No: 23/12 1000'li Kutu
18,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.