Ürün Kodu: 108479
Ürün Barkodu: 8681475221903

Marka : Mekap

Product State: A0

Mekap 157 Jupiter Süet S1 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı 41 Numara

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 41 Numara
  • S1 Standart
  • Çelik Burun
  • Kaymaz Jupiter Taban
  • CE ve EN ISO 20344 Belgeleri mevcuttur

Ürün Hakkında

Mekap 157 Jupiter Süet S1 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

İş ayakkabısı, kanunlara ve ilgili mevzuata uygun olarak üretilen, tüm süreç iş sağlığı ve güvenliği açısından uygun olan, kullanımı zorunlu koruyucu ekipmanlardan bir tanesidir. İş sağlığı ve güvenliği ekipmanlarının hiçbiri bir diğerinin önüne geçemez. Her işin ve çalışma alanının kıyafeti ve ayakkabısı birbirinden farklı ham maddelere ve farklı özelliklere sahip olmaktadır. Hangi ürün ne için üretilirse üretilsin, ulusal ve uluslararası iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygun üretilmesi gerekmektedir. Mekap yazlık süet iş ayakabısı bu standarta uygundur.

 

   
Marka Mekap
Model 157 Jupiter
İç/dış metaryel Süet
Taban Anti-statik kaymaz Jupiter
Burun koruma malzemesi Çelik
Standart S1

 

Mekap İş ayakkabıları kişisel koruyucu donanımların işyerlerinde kullanılması hakkında yönetmeliğe uygundur.

 

Jupiter taban, dayanıklılık ve dinamizmi çağrıştıran hissiyle gücünüzü yansıtır. İş güvenliği ayakkabınızın performansını artırır ve güçlü adımlar atmanızı sağlar. Zorlu çalışma koşullarında bile güvenliği ön planda tutmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

 

Sayfamızda uygun bir fiyattan size sunulan Mekap İş ayakkabısından çok sayıda alarak, toptan alışveriş ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Bu sayede iş yerlerinizde ihtiyaç duyulan her yerde, çalışanların güvenliğini ve sağlığını bu terlikler ile sağlayabilirsiniz.

 

Mekap İş Ayakkabısı İş Yerleri İçin Uygun mudur?

 

Mekap iş ayakkabısı materyal ve eşya düşmeleri, çarpmalar, düşmeler vb. yaşanabilecek herhangi bir olumsuz kazada oluşabilecek ezilmeler, delinmeler, çivi batması, kaymalar, sıçramalar iş yerlerinde olabilecek kazalara karşı koruma sağlar. Çalışanlar mesai başladığı andan itibaren güvenlik ayakkabısı giymeli ve çalışma alanına hazır halde gitmelidir. Özellikle ayak yaralanmaları birçok iş kolunda yaygındır. Bunların önüne geçmek ve yaralanmaları minimuma indirmek için çelik uçlu Mekap iş ayakkabısı tercih edilebilir.

 

Mekap İş Ayakkabısının Standartı Nedir?

 

Mekap iş Ayakkabısı S1 standartındadır. S1 iş ayakkabısı, taban tarafından gelinebilecek herhangi kesici ve delici ürünlerin batmasına karşın ayakkabı tabanı ile ayakkabı arasında yerleştirilen ekstra çelik tabandır. Oluşabilecek kazalara karşı tam  korumalı ayakkabı görevi gören S1 ayakkabıların tabanı yağa ve kaymalara dayanıklıdır. Şok emici topuklara sahiptir. Antistatik özelliği bulunan bu tip ayakkabılar elektriğe karşı da yüksek korumalı hassasiyet sağlar. Kolay kolay delinmeyen ayakkabılar özellikle inşaat sektöründe hayat kurtarıcı olmaktadır. Mekap iş ayakabısı bu standartta en çok tercih edilen modelleri arasındadır.

 

Mekap İş Ayakkabısı S1 standartı Mevzuata Uygun mudur?

 

S1 iş ayakkabısı belirli standartlara sahip olacak şekilde üretilmektedir. Genel olarak tüm iş sağlığı ve güvenliği ayakkabıları ulusal ve uluslararası standartlara sahiptir. S1 ayakkabı özellikleri, kuru ortamlarda kullanıma uygunluk gösteren iş sağlığı ve güvenliği ayakkabısıdır. 200 joule seviyesinde darbeye dayanıklı olan ayakkabılar, kompozit burunlu iş ayakkabısı olarak bilinmektedir. Tabanı kaymaz ve asit gibi eritici maddelere karşı oldukça dayanıklıdır. Resmi gazetede yayınlanan KKD mevzuatına uygundur.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir? 

 

Güvenli alışveriş için 500 binin üzerinde firmanın ilk tercihi olan Avansas ile siz de daha güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizin güvenliği konusunda herhangi bir endişe yaşamadan, alışveriş deneyimini yaşamanız için Verisign sistemini kullanıyoruz.

Kişisel verilerinizin üçüncü kişilerin eline geçmesini önlemek için ise veri tabanımızında şifreli bir koruma sağlıyoruz. Aldığınız ürünlerin sağlam yapıda size ulaşabilmesi için en korunaklı şekilde paketlemelerini yaparak, kapınıza kadar teslimat sağlıyoruz.

Sayfamız, TOBB tarafından güvenilir e-ticaret sitelerine verilen Güven Damgası’na sahiptir. 5000’in üzerinde ürün çeşidimiz arasından tercihinizi yaparak, siz de güvenli alışveriş ayrıcalığını hemen yaşayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mekap 157 Jupiter Süet S1 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı 41 Numara
1.068,87 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.