Ürün Kodu: 76866
Ürün Barkodu: 8680211790604

Marka : Mesh

Product State: A0

Mesh Stick Elma Çay 16'lı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 16'lı paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Elma çayı
  • Damlatmayan sistem

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Mesh markası tarafından güvenle üretilen Stick poşet çay serisindeki elma çayı, 16'lı paket seçeneğiyle en uygun fiyatlarla Avansas’ta satışa sunulmuştur. Gerçek elma parçaları içeren ve bardakta hemen demlenen bu ürün, çay tiryakileri tarafından sıklıkla tercih edilir.

Hasat dönemindeki enfes elma parçacıkları, tarlasından özel olarak seçilir ve özenle toplanır. Sonra, fabrikasında çay ile birleştirilir. Kokusu ve lezzeti ile tazeleneceğiniz Mesh Stick elma çayı, kaliteli ambalajı sayesinde uzun süre tazeliğini korur.

Evde ve iş yerinde, günün her anında aranan lezzetlerin başında çaylar geliyor. Uzun süre çayın demlenmesini beklemek istemeyenler ve özellikle ofis çalışanları bardak poşet çayları tercih ediyor. Mesh çaylarının hava aldırmayan dış ambalajı, AB standartlarına göre üretilir. Sağlıklı malzemeden üretilen çay poşeti süzgeç şeklinde tasarlanmıştır. Böylece kısa sürede dem verir. Aynı zamanda çayı karıştırmak için kaşık yerine pratik bir şekilde kullanılabilir.

Ürün AdıMesh Stick Çay
Bir Kutuda Kaç Adet Poşet Çay Var?16'lı Bardak Poşet Çay
AromaElma
AmbalajHava Aldırmayan Dış Ambalaj

Hem ofiste hem de evde damlatmayan teknolojisi ile pratiklik sunan Mesh Stick bardak poşet çaylar, aynı zamanda oldukça sağlıklıdır. Lezzetli meyveler ile şifa deposu bitkilerden hazırlanan Mesh çayları sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz. Elma çayı ve diğer ürün seçeneklerini sayfamızdan inceleyebilir, dilerseniz bu ürünleri toptan sipariş verebilirsiniz.

Mesh Stick Elma Çayının Aroması Hoş mudur?

Tıpkı siyah çaylarda olduğu gibi meyve çaylarının da aroması tüketici açısından dikkate alınan bir özelliktir. Mesh Stick poşet çaylarının tamamı hoş kokulu ve lezzetlidir. Güçlü aroması ve iyi demi sayesinde poşet çay keyfini ikiye katlar.

Sağlığa pek çok faydası olan gerçek elma parçalarının tazeliği Mesh elma çayı çubuklarına özel bir aroma katar. Meyve aromasından hoşlananlar için kokusu ve tadı ile büyüleyen Mesh çayları, çay saatlerinin vazgeçilmezidir.

Mesh Stick Elma Çayının İçimi Yumuşak mıdır?

Hoş ve yumuşak içimi, nefis elma aroması ve parlak demi ile Mesh Stick elma çayı benzersiz bir çay keyfi sunar. Gerçek elma parçalarından üretilen Mesh bardak poşet çayın kaşık formundaki ambalajı, ürünün tazeliğini uzun süre korur. 3 dakikada hızlıca demlenen elma çayınızdan ilk yudumu aldığınızda, arzuladığınız demle birlikte son derece yumuşak bir lezzetin de tadını çıkarabilirsiniz.

Mesh Stick Elma Çayının Ambalajı Kaliteli midir?

Poşet çaylara olan güvensizlik problemi Mesh markası sayesinde tamamen ortadan kalkar. Avrupa Birliği standartlarına uygun bir şekilde üretilen ambalajı ile 16'lı Mesh Stick elma çayını güvenle tüketebilirsiniz. Mesh ürünlerinin ambalajında sağlığa zarar verecek bileşenler bulunmaz, ürünün dış ambalajı ve kutusu çevre dostudur. Damlatmayan, hava aldırmayan çay ambalajının içeriğinde plastik ve ağır metal dahil hiçbir kimyasal madde bulunmaz. Mesh çayları, son derece güvenli ve kalitelidir.

Mesh Stick Elma Çayı Nasıl Demlenir?

200 ml bardağın içinde 3-5 dakika bekletilerek pratik bir şekilde demlenir. Mesh Stick çayların kaşık şekline benzer yapısı, çayınızı demlerken dem seviyesini dilediğiniz gibi ayarlamanızı ve şeker kullanıyorsanız çayınızı güzelce karıştırmanızı kolaylaştırır. Temiz içme suyunu kaynatarak fincana dilediğiniz miktarda sıcak su ilave ederek Mesh Stick çayınızı demleyebilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Ürünler Sağlıklı mıdır?

Güvenilirliği kanıtlanmış markaların ürünlerini sizlerle buluşturan Avansas, tüm gıda ve mutfak ürünlerinde sağlığa öncelik verir. Güvenli, sağlığa uygun ve kaliteli gıda ürünlerinde bir numaralı online alışveriş adresi olan avansas.com, ev ve ofis ihtiyaçlarınızı profesyonel bir şekilde karşılar.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mesh Stick Elma Çay 16'lı
35,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.