Ürün Kodu: 95489
Ürün Barkodu: 8693238916568

Marka : Sırdaş

Product State: A0

Sırdaş 1656 Numaratör 5 mm 6 Hane

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Krom kaplı çelik gövde
  • Yüksek kalite plastik malzeme
  • Uygun fiyat
  • Avansas güvencesi

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

 

Sırdaş 1656 Numaratör 5 mm 6 Hane
Gövde YapısıKrom Kaplı Çelik Gövde
Kullanılan MalzemeYüksek Kalite Plastik Malzeme
Bir Hane Yüksekliği5 Mm
Hane Sayısı6 Haneli
Garanti Süresi24 Ay

 

 

Numaratör; sözlük anlamı ile bir bilginin ya da bir şeyin bir alandaki ya da dizideki yerini gösteren sayı, rakam ya da işaretlerdir. Bunun yanı bir şeyi ölçme ya da derecelendirme de diyebiliriz. Kullanım şekli itibariyle ise numaratörü metal bir yüzey üzerindeki rakam veya harfin el yardımıyla pres yöntemi (el ile baskılama) şeklinde dizgi halinde işaretleme yapmak için kullanılan bir gereçtir. Kullanım alanı oldukça fazladır ve özellikle noter gibi günlük işlemlerin oldukça yoğun gerçekleştirildiği yerlerde sık kullanılır.

 

Sırdaş 1656 Numaratör Hangi Amaçla Kullanılır?  

 

Numaratörler manuel ya da otomatik olabilirler. Manuel numaratörler el kuvveti ile baskı şeklinde kullanılır. Bu kullanım şekli bakımından kaşeye benzetildikleri için bu modellere kaşe numaratör de denilebilir. Sırdaş 1656 Numaratör model numaratör 5mm 6 hane kullanımımanuel olarak gerçekleşen bir modeldir. Numaratörler genellikle resmi işlerin olduğu alanlarda kullanılır. Örneğin; noter işlemlerinde, adliyede, vergi dairesi, banka gibi resmi yazışmaların yoğun olarak yapıldığı tüm kamu kurum ve kuruluşlarında manuel numaratör görmeniz olağandır.

 

Sırdaş 1656 Numaratör Özellikleri Var mıdır? 

 

Sırdaş 1656  Model numaratörün hanelerin mevcut olduğu numara alanı kaliteli plastikten yapılmıştır. Genel gövdesi de krom kaplı çelik gövdedir. Bu sayede uzun soluklu kullanılabilir. Baskı kalitesi oldukça iyidir. Hane kısmındaki rakamlar el ile ayarlanır. Bu ayarlama genellikle tarih ayarı şeklinde olmaktadır. Numaratörlerin hane kısımları harflerden oluşmaz bu nedenle yazı baskısı oluşturmak söz konusu değildir. Evrakların üzerine numaratör ile tarih belirtilmesi sayesinde resmi evrakların sıralaması yapılabilmektedir. Ancak bu baskının resmiyet kazanabilmesi için, evrağa baskı yapan kurumun kendine ait resmi kaşesini de yine evrak üzerine basmak ve gerekli imzaların atılması gerekmektedir. Çünkü numaratör resmi kurum adına onay veren bir kaşe özelliğinden çok, tarih sıralamasını düzenleme amaçlı kullanılan bir gereçtir. Trodat numaratör, 6 haneden oluşmaktadır ve her hanenin yüksekliği 5 mm’dir.

Sırdaş 1656  Kullanım Şekli Var mıdır? 

 

Sırdaş 1656 model numaratör 5 mm 6 hanenin kullanım şekli,el yardımı ile evrak üzerine bastırılarak gerçekleşmektedir. Dikkat edilmesi gereken en önemli kısmı, 6 haneden oluşan tarih kısmını doğru şekilde ayarlamaktır. Çünkü hangi diziyi hazırlarsanız numaratör kağıt üzerine onu basacaktır. Mürekkep yardımı ile kullanılır. Belli aralıklarda numaratörü mürekkebe değdirerek dizinin görüntü kalitesini yüksek tutabilirsiniz. Ürünün temizliği ılık su ile yapılabilir. Kullanımı oldukça pratiktir. Genellikle el alışkanlığına bağlı olarak hızlı kullanıma müsaittir.  Böylelikle resmi belge ve yazışmalar hızlıca hazırlanabilmesi için faydalı olan gereçlerden biridir. Çelik gövdesinde bulunan tutma yeri sayesinde eline vereceğiniz uygun güç ile net baskı sonucu alabilirsiniz. Doğru kullanılmadığında baskı okunaklı olmayabilir ve bu da işlerinizin gecikmesine, aksamasına sebep olabilir.

 

Sırdaş 1656  Güvencesi Var mıdır? 

 

Ürün dünyanın en büyük lastik damga üreticilerinden biri olan Trodat adlı Avusturya firmasına aittir. Kurulduğu ilk günden itibaren, ürettiği baskı ve kaşe malzemelerindeki yüksek kalite ve uygun fiyat politikası ile pazarda oldukça sağlam bir yere sahiptir. Numaratörü Sırdaş kalitesi ve Avansas güvencesiyle avansas.com’dan güvenle ve hızla sipariş verebilirsiniz.

Eğer hızlı teslimat bölgemizde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde, sipariş verirken belirtmiş olduğunuz adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sırdaş 1656 Numaratör 5 mm 6 Hane
227,70 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.