3 Taksit
Ürün Kodu: 80069
Ürün Barkodu: 8681705640405

Marka : SUNLUX

Product State: A0

Sunlux XL-6200 Kablolu Lazer Barkod Okuyucu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1D tek çizgili lazer barkod okuyucu
  • Saniyede 100 tarama
  • 0 ~ 350 mm okuma mesafesi
  • Hafif ve sağlam tasarım
  • 2 yıl garanti

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Model NumarasıXL-6200
CPU32 Bit ARM
Işık KaynağıGörünür Diode Lazer 650nm
TaramaTekli Tarama
Tarama Oranı300 tarama/saniye
Tarama Açısı30 & 65 & 55
ArayüzRS 232 & PS2 & USB (değiştirilebilir değil)
Ağırlık239g
MateryalABS + PC
Tarama Hassasiyeti3mil

Barkod okuyucular, depolarda ürün giriş-çıkış işlemlerini kontrol altına alınması, kütüphanelerde envanterlerin düzenlenmesi, perakende mağazalarda ürün satışı gibi birçok alanda kullanım kolaylığı sağlar. Yüksek kaliteye sahip tarayıcı özelliği sayesinde çalışma ortamını çok daha verimli ve aynı zamanda eğlenceli hale getirebilmektedir. 

Konforlu yapısı sayesinde uzun süreler boyunca kullanımda dahi kullanıcısına ergonomik olarak yardımcı olan Sunlux barkod okuyucu, aynı zamanda beraberinde getirdiği teknik özellikler ve fonksiyonlar sayesinde gün boyunca çalışma ortamında birden fazla avantaj sağlamaktadır. 1D olarak yer alan en popüler barkodları çözebilme yeteneğinin yanı sıra hızlı ve akıcı şekilde sürekli olarak okuma performansını koruyarak, gün içerisinde verimli şekilde çalışma saatlerinizi geçirmenize yardımcı olmaktadır. Tüm pos sistemleri ile uyumlu şekilde tasarlanarak üretilen barkod okuyucu, perakende sistemlerinde kullanım için idealdir.

Sunlux Barkod Okuyucu Hızlı mıdır?

Sunlux, perakende çalışma ortamları, halk kütüphaneleri ya da benzeri kullanım alanlarında beraberinde getirdiği teknik avantajlar sayesinde her türlü iş yüküne karşılık verebilecek hızları kullanıcılarına sunmaktadır. Saniyede 300 defa tarama oranlarına ulaşabilen cihaz aynı zamanda 1. sınıf lazere sahiptir. Çözme standartları açısından birçok popüler standart ile tam uyumlu olup, iş kategorisi fark etmeksizin en verimli şekilde kullanım sağlayabilmeniz için üretilmiştir. 

Alan derinliği açısından kullanıcılarına 0-320 mm sınırlarında kullanım sağlayabilen Sunlux kablolu barkod okuyucu, görülebilir Diode 650 ışık kaynağı ile birlikte en performanslı kullanım şeklini kullanıcılarına sunmaktadır. ABS ve PC Materyallerinden üretilen ürün DC 5V güç ile kullanım sağlayarak herhangi ekstra bir güç kaynağına ihtiyaç duymaz. Kullanım koşulları sıcaklığı olarak 0 santigrat derece ile 45 santigrat derece önerilirken, ürünün depolanma aşamasında ise -20 santigrat derece ile 60 santigrat derecedeki ortamlar uygundur. 

Sunlux Barkod Okuyucu Hangi Avantajlar Barındırır?

Kütüphane, perakende ya da süpermarket içerisinde yer alan POS, ERP, envanter sistemi gibi birçok kullanım alanı ile kolaylıkla uyum sağlayabilecek teknik özellikleri içerisinde barındıran Sunlux kablolu barkod okuyucu, kullanım koşullarında oluşabilecek su sıçramaları gibi aksilikler ile karşılaşıldığında gerekli korumayı sağlayabilecek sertifikasyonlar sayesinde aynı zamanda toza karşı koruma sağlayarak uzun süreler boyunca performansından ve işlevinden ödün vermeden kullanım sağlanabilmesine olanak tanınmaktadır. EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E gibi birçok sektör standardı barkod çeşidini çözebilme yeteneğine sahip olan aygıt sayesinde her türlü ürünün envanter üzerindeki hareketini kolaylıkla takip edebilme avantajını iş ortamınıza kazandırabilirsiniz. Güçlü işlemcisi ile birlikte kullanıcılara sunulan Sunlux barkod okuyucu hızlı şekilde kullanıcı komutlarına tepki verir, uzun iş mesaileri boyunca kullanıcıların komutlarına cevap vererek verimli bir şekilde envanter işlemelerinin sağlanmasına yardımcı olur.

Sunlux Barkod Okuyucu Uzun Ömürlü müdür?

Gün boyunca perakende sektöründe ya da sıkça kullanılan kütüphanelerde, kullanım alanı fark etmeksizin uzun süreler boyunca kullanılmasına karşın beraberinde getirdiği sertifikasyonlar sayesinde çok avantajlı bir kullanım süresi sunmaktadır. IP54 sertifikasyonuna sahip olan ürün toza karşı ve sıçrayan suya karşı koruma avantajlarını tüm alanlarda yerine getirmektedir. 

Toz zerrelerini engellemesi sayesinde cihazın çalışma potansiyelinden kayıp yaşamamasına yardımcı olan sertifikasyon, kullanım esnasında herhangi bir problem yaşamanızın önüne geçer. Aynı zamanda çalışma ortamlarında yaşanabilecek olası su sıçramalarına karşı koruması sayesinde cihazın zarar görmesini, işlevini kaybetmesini engeller. 

Üretim ve tasarım aşamasında birçok test koşullarını geçerek dizayn edilen barkod okuyucu 1.5 m düşme testlerinden geçirilerek iş alanlarında ortaya çıkabilecek kazalarda zarar görmeden işlevini yerine getirilecek şekilde tasarlanmıştır.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 478,44 TL 318,96 TL
Akbank 478,44 TL 318,96 TL
HalkBank 478,44 TL 318,96 TL
Yapı Kredi 478,44 TL 318,96 TL
Finansbank 478,44 TL 318,96 TL
Garanti 478,44 TL 318,96 TL
Sunlux XL-6200 Kablolu Lazer Barkod Okuyucu
956,87 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.