Ürün Kodu: 63332
Ürün Barkodu: 8680371950221

Marka : Tropic

Product State: A0

Tropic Kilitli Torba 10 cm x 8 cm 1000'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000'li paket 
  • 28 micron
  • %100 PP dayanıklı hammadde
  • 10 cm x 8 cm ölçülerinde
  • Pratik ve kolay kullanım

Ürün Hakkında

Kilitli Torba 10 cm x 8 cm 1000'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Tropic
Ürün/Model Kilitli Torba
Ürün Mikronu 28
Paket İçeriği 1000'li
Ölçüler 10 x 8 cm

 

Ambalaj malzemeleri, özellikleri ile sayısız amaca hitap eder. Ofis ya da ev gibi her ortamda kullanılan ürünler, hayatınıza pratiklik katar. İçerisinde yer alan eşyaları darbelere karşı koruyan kilitli torbalar, şık detaylara sahiptir.

Şeffaf kilitli torba, 1000’li paket içeriği ile kalabalık ortamların ihtiyaçlarını karşılar. 10 x 8 cm ebatlara sahip olan bu ürün, kişisel aksesuarlarınızı korumanıza yardımcı olur. Esnek bir malzemeden üretilen kilitli torba içerisinde bulunan eşyalarınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Elektrik ve elektronik, sağlık, tekstil ya da kimya gibi sayısız sektörde kullanabileceğiniz kilitli torba, yüksek koruyucu özelliği ile dikkat çeker. Fonksiyonelliği ile ön plana çıkan bu ürünü gereksinimlerinize göre tercih edebilirsiniz.

Özellikle cam ya da plastik gibi kırılan eşyaları dış etmenlere karşı koruyan bu ürün, yiyecek ve içeceklerin de toz, kir ya da sudan zarar görmesini engeller. Şeffaf dokusu, ergonomik kullanımına destek olurken aynı zamanda görünümüne dinamik bir hava katar.

Avansas güvencesi ile satın alabileceğiniz bu ürün, hayatınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. Kilitli torba, kullanım kolaylığı ve kalitesi sayesinde sevdiklerinize hediye hazırlarken dahi etkili bir rol oynar.

10 cm x 8 cm Kilitli Torba Dayanıklı mıdır?

Günlük koşuşturma içerisinde pratik çözümler hayat kurtarır. Ambalaj malzemeleri, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kilitli torbalar, hemen hemen her yerde tercih edilerek saklama, depolama ya da kolileme ihtiyacınızı karşılar.

%100 alçak yoğunluklu polietilen malzemeden imal edilen kilitli torbalar, 30 mikron kalınlığa sahiptir. Bu ürün ile iş yerinizde ya da evinizde bulunan gıda ürünlerini koruyabilir ve taze kalmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Bu ürün, kolay bir şekilde yırtılmaz, kopmaz ya da delinmez. Böylece, eşyalarınızı güvenle muhafaza eder. Kaliteli malzemelerden üretilen kilitli torba; ısı, ışık, su ya da darbelere karşı oldukça dayanıklıdır.

10 cm x 8 cm Kilitli Torba Kullanımı Pratik midir?

Gıda ürünlerinden teknolojik aygıtların korunmasına kadar pek çok alanda kullanılan kilitli torba modelleri boyut, kalite, kalınlık ya da adet olarak değişiklik gösterir. Plastikten materyallerden imal edilen bu ürün, estetik bir görselliğe sahiptir.

İçerisinde bulunan ürünleri, ağzını açmadan görebilir ve inceleyebilirsiniz. Şeffaf yapısı, bulunduğu ortama farklı bir hava katarken güvenli bir kullanım da sunar. Kilitli torba, kalitesi ve nitelikleri ile pratiklik sağlar.

10 cm x 8 cm Kilitli Torba Gıda Ürünlerini Uzun Süre Korur mu?

Kilitli torba, içerisine koyduğunuz ürünleri çarpma, ıslanma ya da kırılma gibi olası sorunlara karşı korur. Ürünleri bir arada tutarak saklayan kilitli torba, taşınmalarını sağlar. Hediye pakedi olarak kullanabileceğiniz bu ürün, depolama özelliği ile ön plana çıkar.

30 mikron kalınlıkta polietilen hammaddeden üretilen kilitli torba, eşyalarınızın zarar görmesine engel olur. Bu ürünün ebatlarına uygun aksesuarları içerisine yerleştirebilir ve onları darbelere karşı etkili bir şekilde absorbe edebilirsiniz.

Kilitli torba sebze, meyve ve kuru gıda gibi mutfak malzemelerinin tazeliğini sürdürmesine destek olur. Ağız kısmında bulunan kilit sayesinde içerisinde bulunan ürünleri uzun süre muhafaza eder.

10 cm x 8 cm Kilitli Torba Kolay Açılıp Kapanır mı?

Kilitli torba, yiyeceklerin paketlenmesinden ilaç ve deterjan gibi kimyasal ürünlerin korunmasına kadar sayısız alanda kullanılır. Doğum günü, evlilik yıldönümü ya da yılbaşı gibi özel günlerde tercih edilen bu ürün, hediyelerde şık bir görev üstlenir.

Torbanın ağız kısmında bulunan kilit, içerisinde bulunan eşyaların hava ile temasını tamamen keser. Ağız kısmı kolay bir şekilde açılıp kapanarak zamandan kazanmanıza yardımcı olur.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Avansas, mobilyadan teknolojiye kağıt ürünlerinden ofis ve kırtasiye gereçlerine kadar birbirinden farklı ihtiyaca hitap eder. Sayısız markayı içerisinde bulundurarak isteklerinize hızlı çözümler sunar.

Sade ve şık sayfa tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlayan avansas.com’dan ürün görsellerini inceleyebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Ürünlerin doğru kullanımlarını öğrenebilirsiniz. Bireysel isteklerinize yanıt bulabileceğiniz gibi evcil hayvanlarınızın temel gereksinimlerine dahi ulaşabilirsiniz.

Üyelik türünüzü seçip bilgilerinizi kaydettikten sonra giriş yapmanıza imkan tanır. TOBB Güven Damgası sahibi Avansas sayesinde güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir ve ihtiyaçlarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tropic Kilitli Torba 10 cm x 8 cm 1000'li Paket
Birim Fiyat = 0,28 TL
284,33 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.