Ürün Kodu: 77450
Ürün Barkodu: 8690504011699

Marka : Ülker

Product State: A0

Ülker Altınbaşak Çörekotlu ve Kinoalı Light Bisküvi 40 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 40 gr
  • Çörekotlu ve kimoalı light bisküvi
  • Formuna dikkat edenlere
  • Mükemmel lezzet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Lezzetli bir ürün ile formunuzu korumak isterseniz, Ülker Altınbaşak çörekotlu ve kinoalı light bisküviyi tercih edebilirsiniz. Ürün, 40 gramlık paketiyle sizlere sunulur. Bisküvinin içerisinde yulaf, kepek, keten tohumu ve susam gibi faydalı tahıllar vardır. Bu sayede sağlıklı bir atıştırmalık ile açlığınızı bastırmanız mümkün olur.

MarkaÜlker
ModelAltınbaşak Çörekotlu ve Kinoalı Light Bisküvi
Ağırlık40 gr

Ürünün lezzetli yapısını koruması için uygun koşullarda saklanması gerekir. Bu nedenle saklama alanı olarak serin ve kuru ortamları tercih etmeniz önerilir. Ürün ambalajı, bisküvinin tazeliğini korumasını sağlar. Ambalajı doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamalı; ambalajı açılan ürünleri gıda ile temasa uygun yapıda olan poşetlerde, ağzı kapalı bir şekilde saklamalısınız.

Ülker 40 g Altınbaşak Çörekotlu ve Kinoalı Light Bisküvi Lezzetli midir?

Ülker 40 g Altınbaşak çörekotlu ve kinoalı light bisküvi, lezzetli bir yapıya sahiptir. Bu nedenle her öğünde rahatlıkla tüketilebilir. Yemek saatine kadar bir şeyler atıştırmak istenildiğinde ve öğün aralarında hafif bir atıştırmalık olarak tercih edilebilir. Light olması sayesinde kilo vermek isteyenler için de harika bir alternatiftir. Çantanızda her zaman bu lezzeti taşıyarak her nerede olursanız olun, açlığınızı sağlıklı bir şekilde bastırabilirsiniz.

Ülker 40 g Altınbaşak Çörekotlu ve Kinoalı Light Bisküvi Sağlıklı mıdır?

Ürün, içeriğinde yer alan tahıl ve baharatlar ile sağlıklı bir yapıya sahiptir.  Bisküvide bulunan çörek otu, faydaları nedeniyle en eski çağlardan bu yana kullanılmaktadır. Birçok hastalık üzerinde faydalı olan bu bitki, ürünün içeriğinde %2 oranında bulunur. Kinoa ise kilo vermeye yardımcı bir madde olduğu gibi vitamin ve mineral bakımından da oldukça zengindir. B2 vitamini, magnezyum ve manganez içeren bu tahıl; üründe %0,8 oranında yer alır.

Ülker Altınbaşak çörekotlu ve kinoalı light bisküvinin içerisinde yer alan yulaf, tok tutucu etkisiyle bilinir. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu besin, ürünün içerisinde %4.6 oranında bulunur. Yüksek lif içeren keten tohumu hem diyabeti kontrol altına almada hem de kanser riskini önlemede etkilidir. Üründe bulunan keten tohumu miktarı da %2’dir.

İçerdiği tüm bu besin ögeleri sayesinde Ülker Altınbaşak çörekotlu ve kinoalı light bisküvi, oldukça sağlıklı bir atıştırmalık tercihi olarak tüketicilere sunulmaktadır.

Ülker 40 g Altınbaşak Çörekotlu ve Kinoalı Light Bisküvi Atıştırmalık Olarak Tüketilebilir mi?

En yoğun iş saatlerinizde ya da yemek yemeye vakit bulamadığınızda, Ülker Altınbaşak çörekotlu ve kinoalı light bisküviyi atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Ürünün içerisinde yer alan faydalı vitamin ve mineraller, kendinizi zinde hissetmenizi sağlar. Ürünü tek başına ya da içeceklerinizle beraber tüketmeniz mümkündür. Sıcak bir çay ya da kahvenin yanına oldukça yakışacak olan bu lezzet, damaklarınızda iz bırakır.

Ülker 40 g Altınbaşak Çörekotlu ve Kinoalı Light Bisküvi Ekonomik midir?

Ülker Altınbaşak çörekotlu ve kinoalı light bisküvi, Avansas’ta ekonomik bir fiyata satışa sunulur. Bu avantajı değerlendirerek üründen toptan sipariş verebilir ve her acıktığınızda bu sağlıklı lezzeti tüketebilirsiniz

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

Avansas’ın güvenilir hizmet ilkeleri sayesinde toptan olarak satın alacağınız gıda ürünlerinin, size tazeliğini ve lezzetini koruyacak şekilde ulaştırılacağından her zaman emin olabilirsiniz. Gıda ürünleri, depolarımızda en uygun koşullarda saklanır. Son kullanma tarihi yaklaşan ürünler, stoklarımızdan çıkarılarak sizlere her zaman yeni tarihli ürünler gönderilir. Diğer ürünlerde de bozulma, kırılma, dökülme gibi sorunlar meydana gelmemesi için saklama işlemleri titizlikle yürütülür.

Teslimat aşamasında siparişlerinizin güvende olması için en uygun paketleme yöntemleri kullanılır. Bu yöntemler sayesinde satın aldığınız her ürün, adresinize kadar hasarsız bir şekilde ulaşır. Bu sayede iade ve değişim işlemleri ile vakit kaybetmeden ürünlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Ödemeler sırasında güvende olmanız için kullandığımız 3D Secure ve Verisign sistemi ile hem toptan hem de perakende alışverişleriniz için Avansas kalitesine güvenebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ülker Altınbaşak Çörekotlu ve Kinoalı Light Bisküvi 40 gr
9,75 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.