Ürün Kodu: 79100
Ürün Barkodu: 8690803711825

Marka : Vileda

Product State: A0

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 5'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 5'li paket
  • Tüm yüzeyler için
  • Etkin temizlik sağlar
  • Uzun süreli kullanım
  • Oluklu sünger

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
KaliteYüksek kaliteli
Adet5'li paket
TürOluklu sünger
RenkYeşil
Kullanım AlanıTüm yüzeyler
Kullanım süresiUzun süreli kullanım
Ofis KullanımıUygun
İşlevsellikÇift kullanım alanı
Yeniden kullanılabilirlikYeniden kullanıma uygun

Vileda yeşil oluklu sünger 5'li paket özellikleri ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Vileda yeşil oluklu sünger 5'li paket halinde satıldığından, ilk olarak fiyat avantajı ile öne çıkıyor. 5’li paketi uzun süre kullanabilir ve evinizdeki birçok alanda temiz bir görünüm sağlayabilirsiniz. Ürün sert bir dokuya sahiptir. Bu da kirleri iyice kökünden sökmesine yardımcı olur. Yeşil ve sarı olmak üzere 2 farklı yüzeye sahiptir. Yeşil olan sert yüzey özellikle inatçı kirlerde kullanıma daha uygundur. Sarı yüzey daha yumuşak olup, kirden arındırılmış bölgelerin temizliğinde tamamlayıcı bir rol oynamaktadır.

Birçok yüzeyde uygun bir kullanıma sahip olan Vileda yeşil oluklu sünger 5'li paket yaşam alanlarına hijyen getiriyor. Özellikle lavabo ve mutfak gibi alanlarda sıkça tercih edilen sünger ürünleri, etkin bir temizlik anlayışı ile öne çıkıyor. Zarar mikroorganizmaları ortamdan uzaklaştırıyor. Aynı zamanda hastalık riskini de en aza indiriyor. 

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 5'li Paket Sağlam mıdır?

Vileda yeşil Oluklu sünger 5'li paket fiyat performans açısından değerlendirildiğinde en memnun kalınan ve sık sık tercih edilen ürünlerden biridir. Evlerde, okullarda, ofislerde, kurum ve kuruluşlarda yani insanın ve bir çatının olduğu her yerde temizliğe ihtiyaç olduğundan her türlü yüzey alanının temizliği için bir Vileda yeşil oluklu sünger gerekli olacaktır. Vileda yeşil oluklu süngeri ekonomik paket ile satın alabilir ve temizlik ihtiyaçlarınıza yapacağınız harcamalarının maliyetini düşürebilirsiniz. Aynı zamanda Avansas’ta kolay ve hızlı alışveriş sayesinde temizlik için ihtiyacınız olan gerekli her şeyi temin edebilirsiniz. 

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 5'li Paket Toz ya da Parça Bırakır mı?

Vileda yeşil oluklu sünger 5'li paket içeriği gereği kaliteli ham maddelerle birlikte tasarlanmıştır. Vileda, oluklu sünger yapısı sayesinde süngeriniz suyu ve deterjanı hızlı bir şekilde içine çeker. Hızlı emici özelliği sayesinde rahat bir temizlik hissi yaşayacaksınız. Ovalama işleminden dolayı kolay bir şekilde deforme olmayacak ve uzun süreli kullanımınızda dahi toz ya da parça bıraktığını görmeyeceksiniz.

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 5'li Paket Uygun Fiyatlı mıdır?

Avansas,kullanıcıların güvenli internet alışverişi deneyimini sağlamaları için 7/24 sitesini müşteri memnuniyeti kapsamında bilgi almaya açık hale getirmiştir. Bir sorun yaşadıysanız endişelenmenize gerek kalmadan ihtiyacınız olan tüm bilgiyi site üzerinden alabilirsiniz. Güvenli ve profesyonel sevkiyat güvencesi ile kargonuzun kapınıza kadar geleceğinden emin olabilirsiniz. Ürünleri toptan ve perakende olarak alabilirsiniz. Ürün hem kişisel kullanım hem de profesyonel kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. E- ticaretin görmeden alma, hemen teslim alamama, site üzerinden girdiğiniz bilgilere ulaşılması, iade sürecinin zor olması, satıcıya ulaşamama gibi dezavantajları olmadan alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz. Alışveriş yapmak için zaman kaybı yaşamadan, maket sıraları beklemeden, ağı poşetler taşımanıza gerek kalmadan kolay ve güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşamak için sizde Avansas’ı ziyaret edin!Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş gününde siparişiniz teslim edilir.  

Ürün ile ilgili, kargo ya da iade işlemleriniz ile ilgili bir sorun yaşamanız durumunda endişelenmenize gerek kalmadan Avansas’ın sorununuzu çözeceği konusunda emin olun. Çünkü Avansas için öncelik siz ve mennuniyetiniz! Size güvenli alışveriş deneyimini yaşatmak için her daim burada!

Temizlik malzemelerini seçmekle vakit kaybetmeden, temizliğinizi Avansas ve Vileda’ ya bırakın! 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 5'li Paket
Birim Fiyat = 17,16 TL
85,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.