Tchibo Kahve Makinesi

Toplam 12 sonuç

Tchibo, 1949 yılında Hamburg'da Max Herz ve Carl Tchilinghiryan tarafından kurulan ünlü bir kahve ve kahve makinesi üreticisidir. Tchibo adı, kahve çekirdeği türü olan Tchiling ve Bohnen'in kısaltmasıdır. Tchibo, kuruluş yıllarında hizmete, şirketin Hamburg'un Hoheluft bölgesindeki kendi kavurma tesisinde işlenen taze kavrulmuş kahve çekirdeklerinin postayla sipariş hizmetine odaklanarak başlamıştır. Sonrasında kendini geliştirerek ilerleyen Tchibo günümüzde kahve konusunda öncü markalardan biri haline gelmiştir. Siz de kahve konusunda tecrübenin adı olan Tchibo’nun kahve makinesi çeşitlerini inceleyerek, kendinize uygun olan kahve makinesini seçebilirsiniz.

Tchibo Kahve Makinelerini Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Taze demlenmiş kahvenin kokusunun geldiği ve aromanın odaya yayıldığı anı kim sevmez ki? 70 yılı aşkın süredir tüm tutku ve uzmanlığı ile kahve severlerin hizmetinde olan Tchibo bu deneyimini sadece kahve çeşitlerine değil kahve makinelerine de yansıtıyor.  Sonuç; en yüksek kalite, tazelik ve eşsiz lezzet!  Çok özel keyif anlarınız için tasarlanan Tchibo kahve makinelerini rakiplerinden ayıran özellikleri detaylı incelemeye ne dersiniz?

Eşit Dağılan Mükemmel Kahve Aroması

Tchibo kahve makineleri özel tasarımı sayesinde kahveyi demlikte eşit şekilde dağıtır ve paslanmaz çelikten yapılmış ısıtma plakası sayesinde, filtre kahvenin en taze ve yoğun aromalı halini bardaklarınıza taşır.

Kullanımı ve Temizliği Kolaydır

Tchibo kahve makinelerinin çıkartılabilir su haznesi ve açılır filtre tutucuları sayesinde her kullanımdan sonra makinenizi kolayca temizleyebilirsiniz. Spark editörleri tarafından test edilen Tchibo kahve makineleri, damlamayı durdurma işlevi, aroma salınımı ve modern tasarımı ile tüm kullanıcılardan tam puan almıştır.

Hızlı Filtre Sistemi

Tchibo kahve makinesi modelleri içerisinde, optimum hazırlık için patentli üç basınçlı demleme sistemi mevcuttur. Tchibo kahve makineleri ile en lezzetli kahveleri oldukça kısa bir süre içerisinde hazırlayabilirsiniz.

Ergonomik Tasarım

Tchibo kahve makineleri hem şık hem de ergonomik tasarımlara sahiptir. İş yerinizde ya da mutfağınızda, dilediğiniz her alanda rahatça konumlandırabilirsiniz.

%100 Sürdürülebilirlik Politikası

Tcihbo tüm ürünlerinde kullandığı malzemelerde %100 sürdürülebilir ürünler tercih etmeye özen gösteren çevreci bir marka olarak öne çıkar.

Tchibo Kahve Makinesi Modelleri Nelerdir?

Tchibo kahve severler için farklı türlerdeki kahvelere uygun kahve makineleri üretir. Tchibo kahve makinesi modellerine aşağıdan ulaşabilir ve damak zevkinize en uygun kahveyi demlemeniz için ideal olacak kahve makinesine karar verebilirsiniz:

  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi: Hem bireysel hem de kalabalık ortamlardaki kullanımlar için her ortama uygun tasarlanmıştır. Tchibo filtre kahve makineniz ile favori filtre kahvenizi dilediğiniz zaman kolayca demleyebilirsiniz. Her zaman taze demlenmiş kahve lezzeti ile size mükemmel bir kahve içim keyfi sunan Tchibo filtre kahve makineleri ve şık kompakt tasarımı ile her ortama uyum sağlar. Sadece bir tuşa dokunarak kendinize ve sevdiklerinize 10 fincana kadar kahve hazırlayabilirsiniz.
  • Tchibo Kapsül Kahve Makinesi: Bir düğmeye dokunarak mükemmel espresso, caffè crema ve filtre kahve çeşitlerini hazırlayabileceğiniz oldukça kullanışlı bir üründür. Kapsül kahveler daha yoğun aroma tadına varmak isteyen kahve severler için özel olarak geliştirilen yeni nesil bir kahve türüdür. Kapsül kahvelere uygun Tchibo Cafissimo Easy Kapsül Kahve Makineleri ile yoğun kahve aromasına doyacağınız lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz. Tchibo kapsül kahve makineleri özel ambalajlarında muhafaza edebileceğiniz Tchibo kapsül kahveler ile uyumludur. Farklı yaşam alanlarında rahatça kullanabileceğiniz alanlarına hitap eden Tchibo kahve makinesi çeşitleri ile kahve içim keyfinizi katlamak için Avansas’ın Tchibo kahve makineleri kategorisine göz atabilirsiniz.