Ürün Kodu: 84620
Ürün Barkodu: 8680371950788

Marka : Tropic

Product State: A0

Tropic Muayene Eldiveni Latex Pudrasız M 100'lü

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100'lü paket
  • Latex eldiven
  • Pudra içermez
  • Orta (M) boy

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Lateks eldiven, çeşitli amaçlar için ihtiyaç duyulan koruyucu bir gereçtir. Özellikle sağlık sektörüyle ilişkili alanlarda kullanılan lateks eldivenler; ev, ofis gibi yerlerin temizliği sırasında da tercih edilir. Bu ürünler, boyut ya da nitelik bakımından farklı özelliklere sahip olabilir. İhtiyacınıza uygun seçeneği tercih ederek verimli ve sağlıklı bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Tropic pudrasız muayene eldiveni, 100’lü ambalajıyla kullanıcılara sunulmaktadır. Tek kullanımlık muayene eldiveni, kimyasal maddelere karşı korur ve zararlı mikroorganizmalara temas etmenizi engeller. Bu sayede işlerinizi hijyenik bir şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır.

İki ele de uyumlu olan Tropic muayene eldiveni, pudrasızdır ve terlemeye sebep olmaz. Bu sayede kullanım sırasında konforunuzu korur. Elastik yapısı ile kullandığınız her alanda rahatlık sağlar.

Tropic pudrasız lateks M 100’lü muayene eldiveni, alerji sebebiyle pudralı eldiven kullanamayanlar için de oldukça uygun bir üründür.

Tropic pudrasız lateks eldiven; muayene, tahlil gibi uygulamalarda; temizlik işlemlerinde ve paketlemede kullanılabilir.

MarkaTropic
ModelPudrasız Muayene Eldiveni
MalzemeLateks
BoyutM
Paket İçeriği100 Adet

Doğal sıvı kauçuk malzemeden elde edilen Tropic muayene eldiveni, yumuşak bir yapıdadır. Parmak uçlarında his kaybı oluşturmaz. Hem avcu hem de parmakları tamamen saran eldiven, dokunma hassasiyeti gerektiren işler için uygundur. İnce işlerde kavrama ve uygulama becerisini artırır. Küçük objeler, cam malzemeler için tutuş kolaylığı sağlar.

Tropic muayene eldiveni; mikrop, virüs ve bakterilere karşı koruyucudur. Hijyen standartlarını korumada en büyük yardımcınız olur. Bu sebeple çeşitli iş alanlarında tercih edilebilir. Sağlık, ilaç, kozmetik, hafif kimya gibi sektörlerde sıklıkla kullanılan bu ürün, kaliteli yapısı sayesinde::

  • Hastaneler
  • Diş Klinikleri
  • Veteriner Klinikleri
  • Laboratuvarlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir seçenektir

Tropic pudrasız muayene eldiveni, ev ve ofis temizliğinde de kullanıma uygundur. Genel temizlik uygulamalarında deterjan ve benzeri maddelerden korunmaya yardımcı olur. Bulaşması muhtemel kimyasal maddelerin ciltle temasını önler. Sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde kolayca yırtılmaz ve kullanım esnasında güvenlikle beraber konfor sağlar.

M beden pudrasız Tropic lateks muayene eldiveni paketinde 100 adet ürün bulunur. Kullan at  yapıda olan bu lateks eldiven, hijyenik bir uygulama için idealdir. Çıkartıldıktan sonra çöpe atılması ve paylaşımlı olarak kullanılmaması önerilir. Web sitemiz üzerinden ihtiyaçlarınıza uygun sayıda ürüne kolayca sahip olabilir; toptan ya da perakende alışveriş için Avansas’ı tercih edebilirsiniz.

Tropic Lateks Pudrasız Muayene Eldiveni Kaliteli ve Koruyucu mudur?

Tropic muayene eldiveni, lateks malzemeden elde edilmiş bir üründür. Bu sebeple çok sayıda alanda kullanıma uygundur. Kaliteli ve sağlam yapısı sayesinde ellerinizin zararlı maddelerle temasını önler ve cildinizi korur. Dayanıklı yapısı, kullanım anında yırtılma gibi problemlerle karşılaşmanızı engeller. Bu sayede kimyasal maddeler veya mikroorganizmalar, cildinize temas etmez.

Tropic Lateks Pudrasız Muayene Eldiveni Terleme Yapar mı?

Tropin muayene eldiveni, tasarımı sayesinde terlemeye sebep olmaz. Pudranın sakıncalı olabileceği spesifik alanlarda kullanımı uygundur. Pudrasız olması sayesinde çıkardıktan sonra elde tortu bırakmaz. Elastik yapısı ile ellerinizi sararak konforlu bir uygulama sunar.

Tropic Lateks Pudrasız Muayene Eldiveni Tekrar Kullanılabilir mi?

Tropic lateks muayene eldiveni tek kullanımlık bir üründür. Hijyenik bir uygulama için kulanıldıktan sonra atılması gerekir. Ayrıca ürünün tek bir kişi tarafından kullanılması önerilir. Paylaşımlı kullanımlar, hijyenik olmayabilir. Çıkarılan eldivenler, hastane ve kliniklerde tıbbi atık kutularına; evlerde ise çöp kutularına atılabilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Avansas, güvenli bir alışveriş deneyimi için doğru adrestir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından e-ticaret alanında verilen TOBB Güven Damgası’na sahiptir. Hem güvenilir hem de kaliteli hizmet anlayışı ile bu damgayı almaya hak kazanan az sayıdaki online alışveriş platformlarından biri haline gelmiştir.

Avansas, web sitesinde bulunan binlerce ürüne ilişkin şeffaf bilgiler sunmaktadır. Bu anlamda kullanıcıların doğru bilgiye ulaşma hakkını gözetir. Sipariş aşamasında ise kişisel verileriniz, 3D Secure ve Verisign altyapıları ile her zaman korunur.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tropic Muayene Eldiveni Latex Pudrasız M 100'lü
181,20 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.